Nunta in tonurile curcubeului

Nunta in tonurile curcubeului

Curcubeul simbolizeaza norocul, fericirea si speranta. Asa ca nu este de mirare popularitatea pe care o castiga paleta sa coloristica in cadrul momentelor festive. Insa imbinarea armonioasa dintre culorile sale poate fi dificila. Urmati sfaturile noastre pentru un decor de nunta casual si ludic.

 

Creati un efect multicolor cu ajutorul rochiilor domnisoarelor de onoare, fiecare aleasa intr-o nuanta a curcubeului. Daca preferati o abordare ceva mai subtila, alegeti pentru tinutele acestora un ton neutru ca negru, bej sau gri si accesorizeaz-o cu o nuanta diferita a curcubeului.

nunta curcubeu

Cat despre rochia de mireasa, elimina din start optiunea unei tinute in culorile curcubeului, daca nu vrei un aspect hippie. Pastreaza in schimb astfel de nuante jucause pentru unghiile tale!

nunta curcubeu

Si cavalerii de onoare pot purta o cravata intr-un ton colorat, asortata cu un accesoriu trendy – ochelari de soare.

nunta curcubeu

Si cum tendintele handmade se bucura de popularitate, alege o butoniera de tipul celei din imagine.

nunta curcubeu

O nunta in nuantele curcubeului este fermecatoare, iar cei ce fac din invitatiile la festivul moment o afacere o stiu prea bine. Iar in completarea lor propun timbre in culorile dragostei.

nunta curcubeu

O ceremonie de casatorie simpla poate fi scoasa din anonimat daca adaugati lanterne colorate in rosu, oranj, galben, violet, albastru, indigo si verde.

nunta curcubeu

Iar in loc de fraza cliseica “Bine ati venit!” va puteti intampina invitatii cu o serie de baloane in nuantele curcubeului, plasate chiar la intrarea la receptia de nunta.

nunta curcubeu

Un bar old fashion va adauga o nota retro cocktailurilor de nunta, asa ca nu ezitati in a le alege in functie de nuante pentru un aer proaspat petrecerii. Cat despre aranjamentul meselor, cel mai bine ar fi sa folositi cele sapte culori distincte pentru florile de nunta.

nunta curcubeu

Surprindeti-va invitatii cu un tort in nuantele curcubeului! Si daca aceasta nu vi se pare suficient, trebuie sa stiti ca si celelalte tratatii dulci pot beneficia de acelasi “tratament”.

nunta curcubeu

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.