Nunta la conac (II)

Nunta la conac (II)

Vechile conace sunt o locatie perfecta pentru organizarea unei nunti. Este o ocazie sa iti pui la bataie dibacia si inventivitatea, din momentul in care ai ales o astfel de locatie din start inseamna ca esti o persoana ambitioasa, care nu se da la o parte in fata situatiilor mai complicate, ci dimpotriva!  

Faptul ca sunt amplasate in afara orasului aduce un plus de exotism, departe de haosul din oras, inconjurat de un  minunat parc sau o gradina.

Ai putea daca doresti, sa faci si cununia religioasa tot aici. Ar fi o idée foarte practica, avand in vedere ca sunt amplasate una langa alta, si foarte eleganta, mai ales ca biserica poate fi o adevarata bijuterie arhitecturala.

1

 
Pentru decoruri si amplasamente poti apela la specialistii in domeniu care pot face minuni, punand in valoare orice coltisor si orice spatiu cat de insignifiant.


1

Poti alege ca locatie un palat ceva mai generous, si mai cunoscut cum ar fi Palatul Ghica, construit in stil neo-clasic italian dar si cu cateva accente ale Renasterii francez,  situat la intersectia dintre bulevardul Lacul tei si strada Doamna sau Palatul Stirbei,  palat care are doua locatii pentru nunti, salonul Regina Maria cu o capacitate de 500 de euro si pavilionul Printul Stirbei cu terasa si capacitate de 350 de personae.


2

In cazul in care nu ai atat de multi invitati si nu doresti sa fie o ceremonie prea sofisticata poti alege un conac ceva mai modest, situat undeva in afara orasului sau la marginea lui.

 Ideea centrala este sa creezi atmosfera de evadare din spatiul suforcant al orasului, si sa oferi invitatilor cateva clipe de pace si calm.


3

S-ar putea sa fie o problema transportul, in cazul in care locuiesti departe de locul in care este amplasat conacul, ai putea in acest caz sa pui la dispozitie o masina speciala pentru invitatii care nu au venit la nunta cu masina personala.

Daca vrei sa ai o nunta ca-n povesti, mergi cu incredere pe ideea de conac in afara orasului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.