Nunta la inaltime

Nunta la inaltime

Cand am ales tema „La inaltime” pentru acest numar 26 al revistei Ideal Mariaj, ne imaginam in redactie o nunta intr-un avion si o petrecere ce se desfasoara de la decolare pana la aterizare, o calatorie atipica si, implicit, o nunta atipica. Mai mult basm decat realitate, insa datoria noastra este sa va propunem idei cat mai originale pentru acest eveniment important din viata omului – NUNTA.

La propriu si la figurat, nunta poate fi la inaltime, fie prin locatie si elemente decorative, fie prin gradul ridicat de lux pe care poate sa il atinga. Alegerea va apartine. Noi va propunem cateva idei, de la nunta pe aeroport pana la inaltimea Cheilor Dobrogei si nu numai. Imaginatia are rolul cel mai important si totul este posibil in zilele noastre. Sau „daca vrei, poti”.

Carmen Bruma  a acceptat sa apara in rochie de mireasa pe coperta Ideal Mariaj intr-un pictorial inedit pe care l-am realizat la Aerodromul Tuzla din Constanta. O alta posibila locatie pentru nunta ta, la fel ca si Cheile Dobrogei sau hangarul pentru elicoptere de la Baneasa, unde modelele noastre au mimat ideea de nunta in rochie de mireasa, mire, domnisoara sau cavaler de onoare.

Am incercat sa inducem ideea de inaltime si in pictorialul de frumusete, folosindu-ne de palaria vintage a Doinei Levintza sau accesoriile origami create de Oana Dobre. Rezultatul poate fi doar o simpla sursa de inspiratie. Pe acelasi ton, specialistii nostri Dana Argesan si Giulia Nahmany iti recomanda sfaturi si tehnici de machiaj.

Ca in fiecare numar, in paginile de COUTURE vei regasi propunerea de rochie de mireasa a unui designer roman. Adelina Ivan a creat, special pentru acest numar 26, o rochie simpla, dar de efect.

Si pentru ca voalul de mireasa pierde din ce in ce mai mult teren in favoarea accesoriilor, la PIESA de VIS il vei gasi inlocuit cu un joben semnat de Kristina Dragomir. Mai multe despre schimbarile pe care le „sufera” mireasa moderna – in paginile de tendinte. Femeia secolului nostru devine din ce in ce mai urbana si, metaforic vorbind, razboinica. Si ramane acceasi femeie mai ales cand e vorba de ziua in care devine mireasa.

Cum ar trebui sa arate o nunta cu tema LA INALTIME? De la marturii pana la locatie, gasesti tot ce ai nevoie in paginile NUNTA DE LA A LA Z. Personal mi-au facut cu ochiul marturiile miniaturi ale celebrului Turn Eiffel. O ceremonie religioasa intr-un balon sau pe ultimul nivel al Turnului Eiffel suna destul de original, nu?

Tot la GHID iti mai recomandam un tort inalt si dulce sau un meniu a la Petrisor, colaboratorul nostru, cu icre, somon si alte delicatese.

In incheiere, avem deosebita placere sa iti prezentam, multumita colaboratoarei noastre Tatiana Ernunteanu, povestea de dragoste si nunta Anyiei de la HI-Q.

Astept cu drag intrebari si sugestii pe adresa: roxana.radu@idealmariaj.ro.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.