Nunta poveste

Nunta poveste

A fost odata ca niciodata… nunta ta, draga cititoare. Si pentru ca orice nunta se doreste un basm, echipa Ideal Mariaj iti propune un numar special dedicat nuntii cu o tema de poveste. Te provocam astfel sa iti transformi basmul preferat in tema pentru nunta si sa alegi dintre Cenusareasa, Frumoasa si Bestia sau, de ce nu, sa iti scrii propria poveste.

O nunta-poveste poate respecta cu strictete detaliile specifice sau poate aduce doar cateva elemente reprezentative. De exemplu, mireasa poate interpreta un personaj celebru, urmand exemplul Annei Lesko, care a jucat rolul Anastasiei in pictorialul exclusiv care deschide capitolul Moda al acestui numar 27 al revistei Ideal Mariaj. Un surplus de atitudine specifica personajului ales si replici celebre folosite de acesta pot condimenta tema aleasa.

Fata babei si fata mosului poate fi povestea ta si a domnisoarei tale de onoare, poveste pe care o poti transpune usor in imagini, cum, de altfel, am incercat si noi, echipa Ideal Mariaj, in paginile ce redau sedinta foto de la Muzeul “George Enescu”.

Frumoasa si Bestia, desi se pozitioneaza ca o tema des folosita, poate aduce o nota de originalitate, daca indraznesti sa ii propui viitorului mire cateva linii trasate de un creion negru pentru conturul ochiului. Sau, de ce nu, un machiaj precum cel propus in paginile pictorialului nostru cu acelasi nume.

Tu, in schimb, draga viitoare mireasa, poti adopta liniile propuse de artista Miki Puran pentru machiaje a la Alba-ca-Zapada sau Jasmine. Mai multe detalii vei gasi in capitolul Pictorial de frumusete ca in poveste. Si Dana Argesan te sfatuieste, ca in fiecare numar, ce ar trebui sa stii si care ar fi succesul unui machiaj in linii metaforice.

Ca in fiecare numar, in paginile de Couture vei regasi propunerea de rochie de mireasa a unui designer roman. Lena Criveanu a creat, special pentru acest numar, o rochie cu volume de efect.

Tendintele pentru 2010 le vei regasi atat la Noutati, paginile special dedicate acestora din capitolul Moda, dar si la Accesorii, unde Daiana Folea prezinta, printre altele, si noua era a accesoriilor.

Cum ar trebui sa arate o nunta cu tema POVESTE? De la marturii pana la locatie, gasesti tot ce ai nevoie in paginile Nunta de la A la Z. si pentru ca o astfel de tema merita multe file de poveste, am asternut si mai multe pagini cu sfaturi si sugestii pentru organizare, decor, flori si nu numai, totul la capitolul Ghid.

Pentru luna de miere, Diana Nedelea iti propune Sintra – un amestec magic intre fantezie si romantism. Si tot de la colaboratoarea noastra vin si cateva sugestii, in materialul “Printesele nu poarta tatuaje”.
 
In incheiere, avem deosebita placere sa iti prezentam, multumita colaboratoarei noastre Tatiana Ernunteanu, povestea de dragoste si nunta cu tema “Haute Couture” a Dianei Dumitrescu.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.