Nunta subacvatica

Nunta subacvatica

Alegerea decorului pentru nunta presupune un pas foarte important in pregatirile pentru nunta. Ideal Mariaj iti propune un decor nonconformist: nunta in stil subacvatic.


Acest stil de nunta este foarte apreciat in Thailanda, regiune unde a avut loc pentru prima data acest tip de ceremonie. Pe o insula numita sugestiv “Insula Indragostitilor”, la 12 metri sub apa, un cuplu a semnat certificatul de casatorie alaturi de pesti si stele de mare.

Accesorii pentru nunta subacvativa

Avand in vedere tema aleasa, este musai sa cumperi ochelari subacvatici si mini-tuburi de oxigen pentru tine, viitorul sot si invitatii vostri. Astfel nu vei avea probleme in a respira sub apa si, cu siguranta, veti avea un album foto de exceptie. Pentru a decora locul ales, poti opta pentru floricele impermeabile puse strategic intre pietrele de pe fundul apei, de asemenea vei avea parte de o “decoratiune” naturala si anume pestii care se vor plimba pe langa voi, in cazul in care nunta va avea loc in natura.

Tinuta mirilor

O nunta subacvatica scoate din ecuatie o rochie de mireasa stil printesa, insa poti opta pentru o tinuta mai simpla si potrivita temei alese. Mireasa poate opta pentru un costum de baie alb, simplu si elegant. Buchetul de mireasa nu trebuie sa lipseasca, de aceea va propun florile impermeabile, vor rezista pe toata durata ceremoniei. Nu uitati de bijuterii, o pereche de cercei in stil marin si un inel stea de mare sau scoica va complete perfect tinuta de mireasa.


Accesori

 

Tinuta mirelui este mult mai simpla. O pereche de pantaloni scurti de culoare negru si un accesoriu demn de un zeu al marii, un trident, va fi ideal pentru viitorul sot. Nu uita de cravata sau papion!

Accesorii

 

 

Locatii pentru o nunta subacvatica in Romania

  • Lacul Sfanta Ana – singurul lac vulcanic din Romania este o posibila locatie pentru nunta ta subacvatica, este localizat in Muntii Ciucului, in partea de est a tarii.
  • Lacul Vidraru – localizat in Muntii Fragaras, este unul dintre cele mai frumoase lacuri din Romania.
  • Lacul Bucura – este localizat in Muntii Retezat si este cel mai mare lac glaciar din Romania.


Nu uita sa depui actele pentru aprobarea acestui stil nonconformist de nunta cu cateva luni inainte de ceremonie, insa in cazul in care nu vei primi aprobarea poti oricand sa optezi pentru o piscina sau un bazin din orasul in care locuiesti.

 

Pentru a te convinge de frumusetea acestui stil de nunta, mai jos ai un link catre o astfel de ceremonie.


Nunta subacvatica in Mauritius

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.