Nunta tematica: detalii in forma inimii

Nunta tematica: detalii in forma inimii

Utilizate cu moderatie, formele diverselor obiecte constituie modalitati inteligente de a uni detaliile nuntii tale. Forma inimii este unul dintre cele mai populare astfel de motive, asa ca iti prezentam optiuni elegante si proaspete de a o include in decorul propriei nunti.

 

Inima, laitmotivul nuntii tale

Bijuteriile in forma de inima sunt de multe ori catalogate drept adolescentine. Aceasta ipoteza este contrazisa de bratara din imagine, care imbina metale precum argintul, aurul roz si bronzul.

detalii-inima

Ghirlanda confectionata din inimi din hartie este una dintre cele mai potrivite decoratiuni pentru mesele din cadrul receptiei de nunta.

detalii-inima

Initialele sculptate intr-o inima din lemn ofera un plus de romantism serii rezervate marelui “da”. Noi va recomandam sa ii incorporati in decorul sarbatorii rustice, desfasurate la munte sau la o ferma.

detalii-inima-lemn

Pentru o nota nostalgica, incorporeaza inimioare in invitatiile de nunta. Caligrafia “florala” este cat se poate de traditionala, asa ca pentru a iti surprinde oaspetii cu ceva inedit iti recomandam aranjarea textului in forma de inima.

detalii-inima

Si marturiile de nunta pot fi circumscrise acestei note. O idee in acest sens este stampilarea unor bucati de hartie cu populara forma si completarea lor de numele fiecarei familii invitate la eveniment.

detalii-inima

Aplicate pe un fundal alb, inimile in nuante puternice de rosu contribuie la crearea unui element grafic surprinzator de modern.

detalii-inima

Cateringul de tip canape este servit, de obicei, la cocktail-uri si consta in prepararea unor tartine, vol-au-vent si alte astfel de preparate. Forma de inima ii confera o doza de versatilitate, mai cu seama cand este garnisit de ingrediente sofisticate precum fenicul, salata de mazare sau branza de capra.

detalii-inima

Detaliile in forma de inima confera un plus de romantism decorului propriei nunti, trimitand cu gandul la o pereche sensibila.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.