O bijuterie in tortul tau de nunta

O bijuterie in tortul tau de nunta

Tortul din ziua nuntii trebuie sa reflecte cat mai bine personalitatea si stilul mirilor, avand un rol cat se poate de importand in completarea decorului receptiei organizate in cinstea “da”-ului. Completeaza-l cu perle, cristale Swarovski sau pietre pretioase pentru o nota decadenta!


Bjuteriile: inspiratie pentru tortul de nunta

Daca te numeri printre miresele nostalgice, care suspina dupa stralucirea anilor ‛50 si ‛60, cand stridiile ofereau perle pentru infrumusetarea decolteurilor doamnelor chic, cu siguranta vei aprecia torturile completate de astfel de elemente!

tort din perle

Intre secolele 18 si 19, femeile din Anglia impresionau prin bijuteriile opulentee care le purtau. Acest lucru nu avea cum sa treaca neobservat de cofetari, care au incorporat imediat tendinta in torturile de nunta. Dispuse pe cel putin patru niveluri, acestea inglobeaza perle, cercei si chiar panglici pentru a se apropia de infatisarea doamnelor din Anglia.

tort de nunta

Motivele decorative din flori si frunze care si-au lasat amprenta in cultura Greciei au devenit un sigiliu estetic si al torturilor de nunta. Coroanele din detalii aurii sau florile pictate in pretioasa nuanta transforma deserturile din ziua nuntii intr-o tratatie dulce de poveste.

tort de nunta

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.