O excursie sau un espressor…

O excursie sau un espressor…

Nimeni nu contesta faptul ca orice cadou primit in ziua nuntii este ceva deosebit si cu siguranta daruit din tot sufletul, insa fiecare dintre noi isi doreste ceva anume. Indiferent de suma de bani pe care o ai la dispozitie, alegerea ta trebuie sa fie speciala – folositoare si memorabila.

Aceste cadouri trebuie sa fie atat utile, cat si adaptate caracterului mirilor. Iar cum primul gand pe care il ai in alegerea lor este acela de a oferi mirilor ceva cu totul deosebit, care sa-i incante pe amandoi si sa le aduca bucurie in suflet, trebuie sa ai in vedere idei cat mai originale.

special

Si acum nu vorbim de binecunoscutele plicuri de bani pe care le „plasezi” la plecare in cutia special amenajata.

Daca vrei sa faci o surpriza intr-adevar deosebita, o excursie de cateva zile intr-un loc frumos, relaxant, este o idee excelenta. Nu este nevoie de un buget mare pentru a face acest lucru.

Chiar si in tara noastra poti gasi locuri spectaculoase prin peisaje, la oferte foarte avantajoase. Vei descoperi zone care nu sunt atat de frecventate de turisti, dar care ascund oaze de recreere. Credeti-ne, nu veti pierde deloc din simpatia mirilor prin acest gest! Din contra, le veti transpune in realitate una dintre dorintele lor.


special

Fie ca este vorba de luna de miere – care nu trebuie sa fie neaparat intr-o tara exotica – sau de o mini-vacanta, tot mai multe cupluri prefera aceasta varianta in locul clasicelor seturi de vesela. Iar acest lucru este determinat de nevoia de relaxare de dupa stresul nuntii.

Alergaturile, grijile, planificarile, problemele cotidiene, te fac sa-ti doresti sa evadezi din aceasta lume, chiar si pentru cateva zile. Este inevitabila oboseala evenimentului, asadar acest cadou este binevenit oricarui cuplu. Sau poate mirii nu-si permit aceasta vacanta, angrenand toate finantele in organizarea nuntii. In acest caz, biletele vor reprezenta niste surprize de neuitat.

Daca totusi inclini catre cadourile materiale, cele mai la indemana ar fi: seturile de lenjerie de pat din matase, serviciile de masa care contin toate piesele necesare unei mese festive, din portelan sau cristal, sau, dupa caz, ceva ce mirii isi doresc in mod deosebit, dar neaparat verificat din surse sigure, anume prieteni apropiati ai cuplului.


special

Cauta totusi si alte cadouri, care n-au mai fost daruite la o alta nunta. Cum ar fi ceasuri de marca, atat pentru mire, cat si pentru mireasa. In cazul ei, o idee originala de ceas ar fi cel cu o bratara decorata cu diverse forme, iar pentru el – un ceas de buzunar antic sau o tabachera. Totodata, obiecte decorative cu motive futuriste ar fi o varianta originala, care-si va gasi locul cu siguranta in casa mirilor.

Tablouri, ornamente de masa sau corpuri de iluminat adaptate stilului cuplului se pot gasi in magazine de decoratiuni sau se pot achizitiona chiar de pe internet. Foarte in voga sunt obiectele autentice, eventual cu provenienta exotica, cum ar fi mastile africane, tobele tribale sau amuletele norocoase – bibelourile in forma de elefant, medalioanele in forma de broasca testoasa – care sa aduca noroc si prosperitate proaspatilor casatoriti.

O propunere mai indrazneata din partea ta ar putea fi inlocuirea binecunoscutei liste de casatorie pe care o deschid mirii la un magazin specializat in asa ceva cu o lista ce contine daruri pe care le poti oferi tu, urmand ca mirii sa aleaga ce-si doresc mai mult.


special

In cazul in care esti din provincie si n-ai reusit sa ajungi cu un cadou la miri, nu intra in panica. Trimite-le mai intai o felicitare, care poate fi virtuala sau postala, in care le multumesti pentru invitatia la nunta si le urezi casa de piatra. Specifica-le totodata, insa mai discret, faptul ca va ajunge un cadou si din partea ta, prin curier.

In fond, nu este nici o problema chiar daca le oferi ceva ce au deja, cum ar fi un robot de bucatarie, un espressor, seturi de vesela sau servicii de cafea.

Inlocuirea lor va fi necesara, mai ales cum modernizarea acestora este continua. Se pare ca lista de casatorie este utilizata in principal de cei care au o relatie de putin timp, nu locuiesc impreuna sau nu au o locuinta proprie, eventual stau cu chirie ori tocmai s-au mutat intr-un apartament nou si nu au reusit sa-l utileze.

Insa si optarea lor pentru aceasta varianta te-ar scuti de multe batai de cap.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.