O mireasa cu bentita

O mireasa cu bentita

De cand nu ai mai purtat o bentita? Cred ca trebuie sa fi trecut ceva vreme sau daca ai ales un accesoriu de acest tip cu siguranta nu a fost o alegerea frecventa.

Insa pentru seara cea mare ar fi bine sa ai cel putin cateva accesorii pe care sa le poti schimba pentru a avea un look diferit in functie de diferitele momente ale serii.

Desigur voalul va fi atractia principala a serii insa acesta poate fi extrem de incomod iar pentru o petrecere dansata o bentita este mult mai adecvata. Unde mai pui ca poate fi purtata si apoi schimbata fara a face modificari majore coafurii.

1

 

1. Funda impozanta

Pentru miresele care au ales funda ca element esential al nuntii lor o bentita este perfecta. Poti sa alegi un model asemanator cu cel al rochiei tale sau daca rochia este simpla sa alegi o funda mult mai impresionanta.


1

 

2. Bentita sau pana

Nu stim sigur dar ne place! O pana frumosa poate juca oricand rolul umei bentite. Desigur, pana trebuie tratata special sau cumparata din magazinele specializate. Pentru nuntile tematice poti folosi penele care te ajuta, ex. pene de paum sau soim.
 


2

 

3. Bentita din material

Pentru o mireasa noncomformista o bentita neagra cu un insert bijuterie poate fi alegerea perfecta. Nu e cazul sa renunti la idee daca nu te atrage aceasta nuanta, poti oricand opta pentru un material asemanator rochiei ca textura si culoare.


3

 

4. Bentita bijuterie

E drept ca o tiara poate reprezenta implinirea visului de a fi o adevarata printesa, insa daca nu vrei sa fii teribil de previzibila poti opta pentru o bentita bijuterie. Impactul va fi acelasi insa invitatii isi vor da seama ca ai un plus de originalitate si creativitate.


3

 

5. Bentita vintage

Probabil ca esti obisnuita cu modele moderne de bentita insa daca ai o nunta de inspiratie vintage va trebui sa arunci o privire prin arhiva si sa alegi un model mai neobisnuit. Noi avem o adevarata pasiune pentru bentitele rotunde cu model elipsoidal.


5

 

6. Bentita florala

Ai sa te intrebi unde e bentita in imagine, nu? Ei bine bentitele florale pot fi realizate chiar de tine – nu ai nevoie decat de un suport (o bentita veche sau o panglica) pe care tu vei aplica floarea dorita fie ea naturala sau artificiala. Un accesoriu simplu dar de impact.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.