O nunta in alb si portocaliu

O nunta in alb si portocaliu

Vrei o nunta eleganta si suava? Atunci iti recomand cu caldura combinatia alb – portocaliu! O nunta care se va crea in jurul celor doua tonuri discrete va fi cu siguranta una extrem de apreciata in randul invitatilor.

Desi poate fi o tema cromatica potrivita oricarui sezon, cred ca cel mai indicat anotimp pentru a feerie alb portocalie ar fi primavara.

Asta pentru ca ai si o paleta mai larga de flori delicate in tonuri portocalii dar si pentru impactul sporit in opozitie cu verdele din natura.

1

 

1. Voaluri suspendate

Foloseste albul in decorul per ansamblu si creaza mici puncte de interes cu inserturi portocalii. Fiind o nunta de primavara poti sa creezi senzatia de fluiditate si miscare folosind voaluri transparente din tul.


1

 

2. Gusturi portocalii

Foloseste ghirlande din flori orange pentru a fi purtate de domnisoarele de onoare sau copii care vor asista la nunta. La fel de bine poti opta si pentru aroma de portocala pentru tortul ta de nunta.


2

 

3. Flori de portocal

Probabil ca iti va fi greu sa creezi un decor de nunta doar din flori de portocal insa poti sa recreezi totul folosind lalele si trandafiri in tonurile dorite.


3


4. Cadouri cu spirit

Marturiile nuntii tale pot fi ambalate in cutii de cadou cu funde portocalii. Impactul va fi unul maxim iar invitatii tai vor fi impresionati de aranjament.

Nu uita nici de decorul portocaliu pentru tortul tau – poate fi realizat din flori naturale sau chiar din zahar.


4

 

5. Mici detalii portocalii

Greu sa il convingi pe partenerul tau sa poarte portocaliu, nu? Foloseste trucul nostru – opteaza pentru un interior portocaliu al haine si cateva insertii la rever si mansete.


5

 

6. Decor de vis

Cu un decor in alb iti va fi foarte usor sa gasesti mici detalii portocalii care sa dea un farmec aparte salii in care va avea loc petrecerea. Preferatele noastre sunt coliviile decorate, nu ti se par extrem de elegante si rafinate?


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.