O nunta pe plaja (II)

O nunta pe plaja (II)

O nunta pe plaja este visul oricarui romantic. Nisipul, marea si soarele fac din locatie un loc plin de seninatate si buna dispozitie. Insa pe cat de frumoasa este locatia, pe atat de problematica este. Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand planifici o astfel de nunta.

Principala grija, ca in cazul oricarui eveniment care se desfasoara in aer liber, este vremea.

Plajele sunt locatii deschise, in care bate vantul sau adie briza, asadar grija este mai mare decat in oricare alte locatii. Vanturile puternice pot lua pe sus chiar si invitatii, de al caror confort trebuie sa te ingrijesti. De asemenea, soarele poate fi o grija.

nunta plaja

Daca nunta se desfasoara pe plaja, tema ar putea sa fie tropicala sau hawaiiana, in orice caz sa contina multe flori exotice cum sunt orhideea, strelitzia, sau anthuriumul. Foloseste culorile tropicale nu numai pentru flori, ci si pentru decoratiuni si accesorii.

nunta plaja

Daca ceremonia se desfasoara la apusul soarelui, poti aprinde torte sau sa multe lumanari pe plaja si pe mare. Poti merge si pe tema surf-ului sau a sporturilor de apa, daca esti un impatimit.


plaja nunta

Va fi nevoie sa angajezi un fotograf care este pregatit sa faca poze in orice conditii de vreme si lumina. Va trebui sa ii explici amanuntit ceea ce doresti, pentru ca el sa fie pregatit si pentru soare si pentru ploaie. Probabil, iti va sugera sa desfasori ceremonia la apus, deoarece atunci sunt cele mai bune conditii pentru fotografiat, dar totul depinde de ceea ce doresc mirii.


nunta plaja

Ancoreaza-te bine! Ancoreaza nu numai cortul, ci si standurile cu flori, altarul sau scaunele. Nu uita sa avertizezi si invitatii. Vestimentatia trebuie sa fie cat mai relaxata, materialele naturale si fluide fiind preferate. Machiajul si coafura doamnelor trebuie sa fie foarte rezistente. Cea mai preferata coafura este un coc simplu!

Planificarea unei nunti pe plaja nu este deloc o sarcina usoara, dar daca urmezi macar jumatate din acesti pasi, vei avea parte de o nunta frumoasa si unica, care va ramane mult timp in memoria mirilor si a invitatilor.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.