O nunta pe plaja

O nunta pe plaja

O nunta pe plaja este visul oricarui romantic. Nisipul, marea si soarele fac din locatie un loc plin de seninatate si buna dispozitie. Insa pe cat de frumoasa este locatia, pe atat de problematica este. Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand planifici o astfel de nunta.

Principala grija, ca in cazul oricarui eveniment care se desfasoara in aer liber, este vremea.

Plajele sunt locatii deschise, in care bate vantul sau adie briza, asadar grija este mai mare decat in oricare alte locatii. Vanturile puternice pot lua pe sus chiar si invitatii, de al caror confort trebuie sa te ingrijesti. De asemenea, soarele poate fi o grija.

1

Invitatii ar trebui sa foloseasca crema cu protectie solara si sa poarte ochelari de soare. Ploaia este si ea o posibilitate, asadar inchirierea unui cort ar putea fi o optiune.


1

In ceea ce priveste conditiile de vant, ceremonia ar trebui planificata putin dupa ora pranzului, atunci cand vantul inregistreaza viteza cea mai redusa, cand temperatura apei si cea a uscatului sunt la valori apropiate. Nu uita sa tii cont si de maree.


2


Nisipul este o alta grija. Pentru a evita ca scaunele sa se scufunde in nisip, ar trebui sa inchiriezi o podea. De asemenea, invitatele ar trebui sa fie avertizate sa nu poarte tocuri prea inalte.


3

Din cauza naturii zgomotoase a marii ai putea avea probleme cu sunetul, deci trebuie sa iti iei masuri de precautie. In cazul in care plaja nu dispune de toalete, va trebui sa le inchiriezi.

4

In cazul in care ceremonia se va desfasura pe o plaja publica, este important sa nu fie si alti oameni in preajma, deci locul ales nu trebuie sa fie unul foarte popular. Regulile plajei nu trebuie trecute cu vederea.


5

Marimea listei de invitati este unul dintre considerentele cele mai importante. Conteaza si daca doresti ca petrecerea de dupa ceremonie sa aiba loc tot pe plaja sau va mutati la un restaurant din apropiere.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.