Sfaturi pentru o relatie reusita

Sfaturi pentru o relatie reusita

Oare care este cheia ce ar putea deschide poarta catre o relatie de succes? Uneori cheia este la noi, dar nu stim. De cele mai multe ori, viata este mult mai simpla, dar suntem prea orbi sa ne dam seama.

Daca ai indoieli in privinta nuntii tale iminente, poate ar trebui sa faci un pas in spate si sa te gandesti mai amplu la relatia voastra. Noi ti-am pregatit cateva sfaturi dupa care sa te ghidezi si care sa te ajute sa faci alegerea corecta.

 

Martin-Kristine-Beach-Elopement-58

1 Timpul de calitate face o relatie sa mearga.

Petreceti macar jumatate de ora in fiecare seara si macar o zi pe luna impreuna, dedicandu-va timpul si energia unul celuilalt.

2 Incercati sa pastrati un echilibru intre dependenta si independenta.

Spune-i si arata-i cat de important este pentru tine, dar nu te agata de el in asa fel incat sa se simta sufocat.

3 Femeile ar trebui sa stie ca barbatii nu sunt programati pentru a conversa prea mult. Ei au nevoie de multa liniste si de intervale de timp in care sa fie singuri.

4 Fa-l sa te aprecieze. Nu astepta sa-ti faca mereu complimente, ci spune chiar tu ceva bun despre tine si il poti intreba daca este de acord.

5 Ascunzand resentimentele, vei otravi relatia, asa ca, daca ceva te deranjeaza, este mai bine sa spui.

6 Pedepsindu-ti partenerul, nu vei ajunge la rezultate mai bune, desi, pe moment, te vei simti mai bine. O tactica mai buna ar fi sa rasplatesti lucrurile care-ti plac la el si sa ignori ceea ce nu-ti place.

7. Invata sa te certi, tinand minte ca, oricat de nervoasa ai fi, nu trebuie sa-i spui nimic din ceea ce nu ai vrea sa-l auzi pe el spunand despre tine.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.