O rochie, in stiluri multiple

O rochie, in stiluri multiple

Daca nu va doriti sa cheltuiti o avere pe tinutele din ziua ceremoniei de oficiere a casatoriei, puteti lua in considerare achizitionarea unei rochii de mireasa  reconditionate, moda acestora luand amploare atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Marea Britanie. Conservand traditia prin ilustrarea acelui “ceva vechi”, acestea sunt disponibile la preturi dintre cele mai reduse.

 

Un exemplu de acest tip va oferim in randurile de mai jos, rochia din imagini nedepasind 30 dolari si fiind achizitionata dintr-un magazin din Vancouver. Mireasa ce a purtat o astfel de tinuta, insa, a dat dovada de creativitate, accesorizand-o si reinterpretand-o in trei stiluri distincte.

 

Subscris clasicului, primul dintre acestea infatiseaza o tinuta dominata de alb, singurele pete cromatice ale acesteia fiind constituite de pantofii de tip peep-toe, in nuante de albastru, completat de brosa vintage din zona taliei si de aranjamentul floral in note pastelate.

rochie-mireasa-stil-clasic

 

Influentata de spatiul asiatic, tinuta a doua supune atentiei publicului imbinarea dintre clasica rochie si perlele, dispuse atat printre firele podoabei capilare, cat si la nivelul gatului, alaturi de umbreluta desprinsa din peisajul “Tarii Soarelui-Rasare”.

rochia-mireasa-asiatica 

Rafinamentul – acesta pare sa fie elementul in jurul caruia graviteaza cea de-a treia tinuta. Decupate din moda secolului trecut, penele de paun surprind prin amestecul extravagant de culori “domolit” de imbinarea monocromatica dintre alb si negru.

rochia-mireasa-vintage

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.