Oana & Cristi Brancu in Baby Doll

Oana & Cristi Brancu in Baby Doll

„Baby Doll”, celebrul film din 1956, s-a dorit sursa de inspiratie pentru acest pictorial exclusiv cu Oana si Cristi. Baby Doll, pentru ca filmul are ca protagonista o tanara mireasa. Baby Dolll, pentru ca acesta este si stilul rochiilor alese pentru Oana. Povestea pe care o prezentam in imaginile ce urmeaza este la fel de interesanta ca si cea a cuplului care joaca in acest pictorial. Oana si Cristi s-au cunoscut si mai bine datorita revistei Ideal Mariaj.

Daca viata ar fi un film, ce film ai alege?

Oana si Cristi:  N-avem nevoie de un film, viata bate filmul!

Ati renunta la tot  pentru o viata pe o insula pustie?

Cristi: Singurul lucru simpatic in aceasta situatie ar fi ca nu ne-ar mai toca nimeni viata cu lucruri inutile…
Oana: Dar nu, e de-a dreptul imposibil. Credeti ca as putea trai fara provocarea zilnica, anume Ardes? Atat de mult bine mi-a adus in viata intalnirea cu aceste produse cosmetice, incat le vad ca pe „fiicele” mele! Si-acum, nu stiu cum am putea trai fara aventura saptamanala numita „Confidential”.
Cristi: Vedeti, microbul numit „presa” nu are scapare! Daca Oana mi-ar cere, as pleca pe o insula pustie, dar fiti siguri ca in cateva luni gasesc o modalitate sa scot o revista, o emisiune, ceva…

Motive pentru care ati renunta la casatorie si ce aveti acum?

Oana si Cristi: Glumiti? Nu exista asa ceva! Faptul ca ne-am casatorit dupa numai zece luni de cand ne-am cunoscut nu inseamna ca nu am cantarit cu multa maturitate acest pas. Chiar credem ca zi de zi traim un vis din care nu vrem sa ne mai trezim. Sigur, lumea din jur ofera atatea scenarii si clisee – tradare, violenta, neglijenta -, dar credem ca aici se ajunge cand nu exista compatibilitate, ci doar compromis. Intre noi nu va exista asa ceva.

Ce se intampla cand Cristi vrea sa mearga la un meci de fotbal cu baietii, iar Oana vrea sa mearga cu Cristi la shopping?

Cristi: Cristi nu prea merge cu baietii la meci, pentru ca a inghitit suficient stadion in cei cinci ani de presa sportiva si nu mai crede in zerii fotbalului. Dar daca va referiti asa, ca idee, la chestii „baietesti”, simt ca a trecut vremea lor. Familia este pe primul loc in orice! Asadar, cu Oana la shopping.
Oana: Oana nu este o „shopping victim”, ba chiar se bucura sa gaseasca in Cristi un partener avizat de cumparaturi. Mai degraba as merge si cu Cristi la meci!

Va sarutati pasional in public? De ce? De ce nu?

Oana: Cam cate saruturi ati vazut in ziua in care am facut fotografiile?
Cristi: Da, ne sarutam pasional! Oricand, oriunde, pentru ca dragostea invinge totul! De ce? Pentru ca simtim sa o facem.

Oana: De ce nu? Pentru ca prea multi pervertesc dragostea in ziua de azi ca sa nu credem ca, atunci cand traiesti iubirea, nu ai dreptul sa o ascunzi fata de cei care pot intelege ceva in plus de la tine.

Varsta ideala pentru casatorie in secolul nostru?

Oana: Nimic nu mai e ca pe vremea bunicii…
Cristi: Cred ca Dumnezeu ne-a dat „intalnirea” dupa ce am implinit 30 de ani, tocmai pentru ca e momentul in care deja poti judeca lucid si cu sufletul deschis ceea ce traiesti.
Oana: Asadar, cand ti-e dat de sus sa-l intalnesti pe EL.

Unele cupluri au melodia lor, cu care se identifica sau care le aminteste de inceputuri. Voi?

Oana: Numai una?! Am fost, de Ziua Indragostitilor, la un concert Proconsul, iar Cristi planuise cu Bodo sa-mi dedice o anume melodie. Se numeste „Tu”. E piesa care ne aminteste de inceput. Apoi, intr-o buna zi, la emisiunea noastra, i-am dedicat piesa „Pana la Stele” a Elenei Gheorghe.
Cristi: I-am dedicat zeci de piese. „Un sarut indelung, pe varful unui deal, cu luminile orasului in fata…” – este „Zece” a lui Chilian. Totodata, „Slave To Love” a lui Brain Ferry, „The Most Beautiful Girl On The World” a lui Prince. Iar ea mi-a mai dedicat o piesa-simbol: „Ce-as fi fost daca n-ai fi existat”.

Ce nu ati face niciodata unul pentru celalalt?

Oana si Cristi: Nimic nu ne sta in calea fericirii.

Cand va certati, cat timp nu va vorbiti?

Oana: Dar nu ne-am certat niciodata!
Cristi: Nu suportam sa nu vorbim, orice chestie care ne framanta nu sta „in cufar” mai mult de jumatate de ora.

Daca ar fi trei lucruri pe care le-ati schimba la partener, care ar fi acelea?


Oana si Cristi:
Suntem doi oameni care au fost pretentiosi cu ceea ce au in inima. Asa ca, in clipa alegerii, am stiut ca ne potrivim. Asadar, nu vrem sa schimbam ceva la celalalt. Ne iubim calitatile si defectele. Ne iubim asa cum suntem. Asadar, nu schimbam nimic.

Cum va piperati relatia?

Oana si Cristi: Suntem atat de ocupati, incat incercam sa ne facem „cadouri” diverse, cand nu suntem impreuna. SMS-uri, flori, cadouri aduse din intamplare intr-un loc anume unde stim ca va fi celalalt.
Oana: Cristi mi-a scris sute de poezii de dragoste.
Cristi: Mi-a scris pe suflet, zi de zi, o mare iubire.

Cum iesiti din situatiile de criza?

Oana si Cristi: Cu calm. Am trecut prin destule momente delicate in viata, ca sa ne pierdem cu firea. Diplomatie uneori, fermitate alteori, important este ca amandoi suntem pe aceeasi parte a baricadei. Ne lamurim repede impreuna care este problema si trecem la treaba…

Daca ar fi sa te trezesti pentru o zi in corpul sotului/ sotiei tale, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?

Oana:
Probabil ca as saruta-o pe sotia mea, ca in fiecare dimineata, atunci cand ii aduc cafeaua la pat.
Cristi: Acum ati inteles, dragii mei? Cristi este si Oana, iar Oana este si Cristi! Asa ca eu, ca Oana, m-as bucura ca, atunci cand deschid ochii, vad in privirea lui toata dragostea pe care mi-o puteam dori. Si-l sarut.

Cum va intelegeti cu soacra?

Oana si Cristi: Fara cuvinte… Toate bune si la locul lor. Acolo unde exista maturitate, implinire, intelepciune si respectarea dorintei copilului tau, nimic nu poate fi decat normal. Pentru asta, insa, parintii trebuie sa fie in primul rand prieteni. E bine ca ne putem bucura de asta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.