Oana si Cristian Datki

Oana si Cristian Datki

Atunci cand actionezi pe moment, lucrurile iti depasesc asteptarile si se dovedesc a fi mai frumoase decat credeai. Lasa-te inspirata de moment, precum au facut Oana si Cristian Datki, si bucura-te de nunta ta.

Rochia de mireasa: a fost in stil spaniol, cu volane, piesa de rezistenta fiind voalul foarte lung pe care Oana l-a purtat la cununie.

Costumul de mire: a fost compus dintr-o redingota crem la un nasture si pantaloni negri.

Buchetul miresei: a fost alcatuit din flori de portocal (ornitogalum arabicum), orhidee alba, euphorbia orange si ordihee phalaenopsis.

Marturii: pentru fetele prezente la eveniment, mirii au oferit cutiute de bijuterii pline cu bomboane, iar pentru domni, in loc de bomboane, cate o aspirina si un mesaj cu instructiuni de folosire “pentru de dimineata”

Muzica: cei doi spun ca au avut un DJ excelent, care a reusit sa faca o atmosfera pe gustul tuturor. L-au avut ca invitat-surpriza pe George Niculescu, care a emotionat toata sala si a creat un moment minunat.

Valsul mirilor: Oana si Cristian au decis in ultimul moment sa danseze, fara nici o alta pregatire in prealabil; melodia aleasa a fost “Don’t die before I do”.

Sfaturi de la cei doi miri: cel mai important in organizarea unei nunti este sa ai in jurul tau oameni care sa incerce sa te inteleaga si sa “vada” ce iti doresti; mama si prietenele mele au fost de baza in aceasta directie.

Original: cei doi nu s-au cununat in biserica, pentru ca preotul a fost extrem de incantat de ideea de a face cununia pe malul lacului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.