Ochi de pisica in stiulul Alexei Chung

Ochi de pisica in stiulul Alexei Chung

Exceptand cariera de model si titlul de “cea mai eleganta femeie din lume”, Alexa Chung a fost catalogata drept un adevarat fenomen de catre editorul-sef al publicatiei Vogue, Anna Wintour, “fata moderna, frumoasa si inteligenta” de Karl Lagerfeld si chiar noua Kate Moss. Colaborarea cu Madewell este, insa, de departe cea care a consacrat-o si dupa o scurta perioada petrecuta la MTV, aceasta va fi gazda “24-Hour Catwalk”.

 

Ceea ce fascineaza, poate cel mai mult, la Alexa este semnatura machiajului, caracterizat, deopotriva, prin simplitate si eleganta, acesta imprumutand din influentele anilor ’60 si accentuandu-i foarte bine ochii de un albastru pur. Intr-un astfel de context, va oferim cateva sfaturi despre recrearea infatisarii tinerei.

 

Pasul 1. Aplicarea unei baze pure

 

Tenul Alexei nu este incarcat de machiaj, astfel ca obtinerea unei infatisari apropiate de a acesteia nu necesita multe eforturi. Incepeti prin a oferi pielii un asoect proaspat, acest lucru fiindf posibil gratie aplicarii unui strat de fond de ten lucios. Estomparea petelor si a punctelor negre se poate realiza prin utilizarea unui anticearcan foarte pigmentat.

 

Pasul 2. “Incadrarea” privirii

 

Conturarea asa-numitilor ochi de pisica are ca punct de plecare conturarea sprancenelor intr-o nuanta naturala, de creion maro, pas urmat de pieptanarea genelor.

 

Pasul 3. Pleoapele

 

Pentru adaugarea unui strop de senzualitate privirii atat in cursul zilei, cat si in cel al noptii, este necesara aplicarea unei umbre, intr-un fard-crema de o nuanta neutra. Continuati cu aplicarea unui fard in tonuri calde de maro, acesta fiind dispus in jurul ochilor.

 

Pasul 4. Privirea de pisica

 

Alexa este rareori vazuta fara dermatograf negru, acesta constituind elementul-cheie in jurul caruia graviteaza infatisarea amintita. Tusul waterproof, aplicat prin sprijinirea mainii de obraz este unul dintre cei mai importanti pasi in recrearea look-ului celebritatii. Specialistii recomanda formarea unui unghi de 45 de grade alaturi de coltul exterior al ochiului, etapa completata de aplicarea dermatografului pe linia genelor. Ulterior, se adauga un strat generos de rimel.

 

Pasul 5. Evidentierea structurii osoase si a obrajilor

 

Unghiurile propriului chip pot fi cu succes accentuate prin aplicarea unui anticearcan luminos pe partea osoasa a sprancenelor. Pentru accentuarea obrajilor, este recomandata folosirea unor nuante de roz discret sau a unui autobronzant intr-un ton cat mai apropiat de cel natural. Aceste etape sunt completate de utilizarea unei pudre translucide.

 

Pasul 6. Buzele in tonuri neutre

 

Buzelor nude li se solicita inscrierea in aceeasi paleta cromatica precum cea a chipului, insa, in realitate tocmai acesta poate fi motivul pentru comounerea unei infatisari artificiale. Pentru o nota de naturalete, make-up artistii recomanda utilizarea unui ruj de culoare roz.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.