Oda pantofilor comozi

Oda pantofilor comozi

Mai in gluma sau mai in serios, Christian Louboutin, faimos designer de pantofi, spunea ca s-ar intrista sa asuda pe cineva spund ca pantofii lui arata comozi.

Iar la drept vorbid, cred ca acesta este unul dintre motourile designerilor: cu cat mai frumosi pantofii, cu atat mai incomozi si mai demni de a-ti face ziua un cosmar.

Pentru ziua nuntii ar trebui sa gasim un compromis care sa ne ajute sa aratam impecabil insa, in acelasi timp, sa ne permita dansul si kilometrii intregi de mers pe la toti invitatii. De aceea, ar fi bine sa urmarim cateva aspecte atunci cand alegem pantofii.

1

1. Inaltime potrivita

Chiar daca esti o fana a tocurilor foarte inalta pentru ziua nuntii, ar fi bine sa alegi o pereche de pantofi cu un toc mediu si foarte bine ancorat.

Evita tocurile foarte subtiri sau formele cu care nu esti obisnuita (tocul conic sau cel sculptat).


1


2. Balerini de luat in seama

Daca esti o mireasa mignona, probabil balerinii au fost scosi din ecuatie, insa uneori trebuie sa tii seama si de confort. Iar modelele pe care le ai la dispozitie s-ar putea sa te atraga.


2


3. Model in detrimentul inaltimii

Nu trebuie sa sochezi prin inaltimea tocului atunci cand ai un model special pentru pantoful de nunta. In felul acesta, vei reusi sa ai o pereche fabuloasa de pantofi chiar daca nu vor fi extrem de incomozi.


3

 

4. Paiete la purtator

Daca vrei o nunta cu adevarat glamour, atunci nu uita sa iti iei o pereche de pantofi cu paiete! Nu te teme, sunt binecuvantati de insusi domnul Louboutin in colectia sa 2010, asa ca nimeni nu va crede ca ai facut o gafa fashion.


4

 

5. Culori felurite

Se pare ca atentia mireselor cade din ce in ce mai mult pe pantofii colorati in defavoarea pantofilor albi de mireasa. Nu putem decat sa ne bucuram si sa va sugeram cu incredere alegerea tonuriloe de mov sau verde pentru 2011.


5


6. Retro glam

Probabil iti este cunoscut calapodul retro al pantofilor purtati de vedetele Hollywoodiene postbelice. Cred ca ar trebui sa te inspiri putin mai des din tinutele lor, pantofii sunt mult mai comozi, iar nunta ta va capata un glam retro.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.