Opt idei pentru nunta organizata iarna

Opt idei pentru nunta organizata iarna

Fulgii de zapada si conurile sunt cateva dintre laitmotivele unei nunti desfasurate in anotimpul racoros. Mai jos va oferim cateva modalitati de a reinventa ceremonia de casatorie derulata in cursul iernii.


Culori de nunta

Imbinarea dintre rosu si verde reflecta sezonul actual. O alta abordare coloristica demna de luat in considerare este combinatia nuantelor din categoria argintiului si albului. Completate de accente de cristal, aceasta poata imprima o dimensiune glamour propriei nunti. O alegere inspirata pentru ceremonia de casatori este imbinarea dintre catifea si satinul alb, inclus in decorul altarului.

Florile

Trandafirii rosii, calele, crinii si amaryllis sunt cateva dintre cele mai populare plante folosite in nuntile iernatice. Va recomandam sa optati pentru buchete pline, compuse din flori precum hortensii si Raunculus si impodobite de panglici decorate cu cristale. Butonierele albe, completate de verdeata pot crea un aspect neconventional, alaturi de o panglica alba.

Invitatiile

De vreme ce nuntile de iarna sunt de cele mai multe ori gazduite de interiorul unei incaperi, invitatiile atrase dupa sine sunt formle.

Lumanari

Pentru un plus de caldura si romantism, adaugati lumanari in decorul nuntii dumneavoastra. pentru un plus de drama, optati pentru vase din gheata sculptate si dispuse pe mesele receptiilor din ziua festiva. Consultati un designer floral si completati-le cu ramuri inalte si cristale pentru a reflecta lumina.

Muzica

Acordurile clasice ale pianului in cursul cinei constituie o modalitate populara de a crea o ambianta eleganta. Daca rezonati cu muzica clasica, va recomandam sa optati pentru piese din categoria celor semnate de Vivaldi.

Ora de cocktail

Bauturile calde si reconfortante contribuie la crearea unei atmosfere degajate. Ciocolata calda sau cidrul de mere sunt cateva dintre optiunile pe care le aveti la dispozitie.

Tortul de nunta

Un tort in stil retro, pudrat cu praf argintiu si completat de o panglica alba este alegerea ideala pentru cea mai importanta tratatie dulce din cadrul receptiei de nunta.

Luna de miere

In vreme ce multe cupluri prefera locurile calde pentru petrecerea lunii de miere, nunta iernatica poate presupune o evadare in mijlocul nametilor.

Bucurati-va de sezonul racoros si inchiriati un spatiu pentru o saptamana in Lake Placid sau un hotel de lux din Aspen pentru activitati din categoria ski-ului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.