Organizarea nuntii – cum sa ai o nunta diferita!

Organizarea nuntii – cum sa ai o nunta diferita!

Ziua nuntii tale va fi una de care iti vei aminti totdeauna, tocmai de aceea ar fi indicat sa ai o nunta cat mai diferita de a celorlalti! Nu trebuie sa fii noncomformista sau extravaganta in alegerile pe care le faci pentru a te separa de restul nuntilor, ci doar sa tii seama de cateva dintre trucurile pe care ti le-am pregatit.

Pregatirea unei nunti poate fi o experienta coplesitoare asa ca e foarte probabil ca la un moment dat sa simti ca nu mai esti in stare sa faci nimic si te vei gandi ca poate ca ar fi mai bine sa amani totul!

original

 

Poate ca pe moment si mirele tau ar fi de acord, insa trebuie sa tragi linie si sa vezi care sunt principalele probleme care iti fac existenta dificila in cadrul organizarii: poate fi vorba de cerintele exagerate ale unuia dintre parinti/socrii sau un buget care a scapat de sub control.

Dupa ce ai descoperit problema si ai eliminat-o, ai sa vezi ca lucrurile vor deveni extrem de simple iar procesul pe alocuri placut si chiar distractiv.


original

1. Uita de traditii

Cele mai frumoase nunti la care am fost invitata au fost cele care nu au tinut cont de traditii si superstitii fara rost. Ceea ce conteaza cu adevarat e amprenta pe care cuplul o lasa asupra invitatilor.

Nunta voastra trebuie sa va reprezinte si sa le arate celor din jur de ce ati ales sa fiti impreuna. Trebuie sa fie un legamant extrem de clar pe care voi il impartasiti celorlalti nu o insiruire de ritualuri din negurile vremii.


original

2. Inspiratie din jurul tau

O nunta carnaval suna minunat, insa oare te vei incadra in buget daca alegi o tema atat de extravaganta? Daca vrei sa faci economii substantiale atunci ar fi mai bine sa gasesti inspiratie in jurul tau.

Cu siguranta o nunta cu tema etno va fi mult mai accesibila din punct de vedere financiar decat una exotica. Cu cat apropierea de obisnuit, uzual, va fi mai mare cu atat costurile nuntii vor fi mai scazute.


original

3. Respecta regulile

Daca vei planifica din timp nu vei intra in panica inaintea nuntii si vei reusi sa obtii tot ce iti doresti la un pret mai scazut si in timp mult mai scurt.

Tocmai de aceea trebuie sa faci din timp un set de reguli pe care nici macar tu nu ai voie sa le incalci. Fii organizata si atenta la detalii daca vrei sa ai o nunta originala.


original

4. Personalitate in detaliu

E imposibil sa nu aveti un hobby comun sau macar o pasiune care sa va uneasca. Foloseste acest detaliu ca punct de pornire pentru nunta voastra, organizatorul nuntii va aprecia asta.

Pornind de la un astfel de indiciu e imposibil sa nu reusiti sa creati o nunta fenomenala. Pasiunile voastre vor fi cele care vor oferi originalitate si dinamism nuntii.


original

5. Fa-ti temele din timp

In fiecare zi echipa IdealMariaj iti vine in ajutor cu o multime de idei si teme din care te poti inspira. Cu cat vei acorda mai mult timp studiului cu atat mai mari sansele sa ai o nunta unica.

Incearca sa combini in stilul tau diversele idei pe care ti le oferim, totul pentru a obtine un rezultat unic si ingenios.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.