Organizeaza-ti nunta cu ofertele speciale InZonaTa!

Organizeaza-ti nunta cu ofertele speciale InZonaTa!

Vrei o nunta extravaganta sau preferi o nunta simpla cu maxim 40 de persoane invitate? Oricum ar fi, InZonaTa este alaturi de tine cu oferte si reduceri ca sa-ti realizezi nunta asa cum iti doresti.

 

Primul pas. Trebuie sa arati impecabil. Daisy SlimCare iti ofera o impachetare tunel infrarosu si o sedinta masaj anticelulitic. Cei de la Salonul Glamour Victoriei vin cu un pachet de 20 de sedinte remodelare si tonifiere, iar dna Camelia Baduta are pentru tine si partenerul tau sedinte de reflexoterapie si masaj la alegere.

Esti mereu aranjata si seducatoare cu o trusa de farduri a carei varietate de culori te va inspira.

Accesoriile sunt nelipsite. Daca iti plac cristalele Swarovski ai o lista de unde poti alege bijuteriile preferate cu 55% reducere.

Se spune ca atunci cand apreciem ceva, mirosul conteaza in proportie de 70%,  apoi celelalte simturi. Pentru tine si partenerul tau avem parfumul JeanMarc de 100 ml.

 

Aria Beauty Center iti ofera un pachet epilat total & pensat, iar Sauber Beauty Salon iti ofera 3 sedinte de tratament capilar, coafat si tuns.

Iti faci griji pentru petrecerea burlacilor? Clubul The Buddhist iti organizeaza petrecerea.

Toti te vor admira pentru ca stralucesti intr-una din rochiile de mireasa de la DeCosta sau de la Unique Brides.

Sonorizarea este asigurata de Trendy Dj. Ce ar trebui sa aiba o nunta ca sa iasa din tipar, sa fie ceva asa cum nu s-a mai vazut? Poate niste vornicese ar da un suflu de magie, culoare, armonie si autenticitate.

Dupa petrecere unde planuiti sa va faceti luna de miere? Daca in Israel, sigur ghidul “Un roman prin Israel o sa va infrumuseteze vacanta. Sau poate va atrage mai mult Atena sau Praga.

Momentele frumoase le pastram cu oferta filmare si fotografiere de la Eca Photo!

 

Va dorim casa de piatra!

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.