Paleta cromatica a nuntilor tomnatice

Paleta cromatica a nuntilor tomnatice

Portocaliul si maro-ul ciocolatiu constituie una dintre cele mai puternice asocieri in materie de nuante cromatice, astfel ca imbinarea calda dintre acestea poate caracteriza receptiile ce urmeaza ceremoniei de oficiere a casatoriei pentru orice moment al anului. Cu toate acestea, organizatorii de nunti le recomanda, in special, pentru receptiile de nunta tomnatice.

Aranjamentele florale

 

Dominand ierarhia celor mai importante decoratiuni, aranjamentele florale consttuie o modalitate usoara de a incorpora culorile principale ale festvului moment. Specialistii recomanda utilizarea vaselor arse de lut ca suport pentru florile de culoarea portocalei, acestea fiind infasurate cu ajutorul unor pangici maro din satin. Verdeata si plantele portoclaii constituie, de asemenea, idei excelente in completarea aranjamentului floral, la acestea adaugandu-se utilizarea unor dovleci, inconjurati de lumanari maro, respectiv bile din sticla.

 

Aromele toamnei in padure

 

Cei mai priceputi specialisti in arta gastronomica sfatuiesc viitoarele mirese sa includa in cadrul desertului cutii de trufe, umplute cu ciocolata amaruie si lapte. Pentru a spori efectul vizual, este recomandata includerea in decor a lumanarilor din ciocolata, invaluite de o panglica portocalie.

 

Unul dintre elementele centrale ale serii, tortul, poate fi realizat din glazura de ciocolata, fiind completat de trandafiri portocalii din zahar ars si dispus pe fondul  unei fete de masa de culoarea pamantului. O alta idee des intalnita in cadrul serii marelui “da” este celebra fantana de ciocolata.

 

Alte idei pentru decorul nuntii tomnatice

 

Orientati-va catre alegerea unui meniu in nuante de maro, completat de servetele bicolore. Florile de portocal, trandafirii, crinii cala – iata cateva dintre florile ce pot fi incluse cu succes in decorul marelui eveniment.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.