Pantofi pentru mire creati in spirit scotian

Pantofi pentru mire creati in spirit scotian

Marca de lux scotiana, Dalmore, a colaborat impreuna cu Lutwyche, marca de renume din Marea Britanie, pentru colectia de lux pentru pantofi barbatesti.

Un prim pas in lumea pantofilor

Pentru casa de moda Lutwyche este primul pas in industria de pantofi, iar rezultatul colaboratii cu Dalmore este uimitor. Pantoful Dalmore confectionat de Lutwyche este fabricat din piele de caprioara, iar colectia produsa de cele doua marci va intra pe piata de incaltaminte de lux din Marea Britanie.

 

Incaltamintea este produsa cu ajutorul unei tehnologii de varf care se afla alaturi de mestesugurile tradtionale. Pielea de caprioara este extrem de rara si foarte moale, iar pantoful facut din acest material are o capacitate foarte mare de a rezista la mucegai si uzura.

dalmore

 

“Dalmore, precum Lutwyche, se mandreste cu calitati de artizanat, exclusivitate si excelenta, asa ca suntem incantati de parteneriatul cu acest brand avand in vedere va avem viziuni similare pe un astfel de proiect creativ. Competentele care au fost transmise din generatie in generatie pentru a crea fiecare picatura de whiskey sunt insotite de mestesug, care merg ideal cu procesul de creare al pantofilor. Sper ca aceasta sa fie inceputul unei relatii lungi si fructuoase intre cele doua branduri”, a marturisit Richard Paterson, maestrul Dalmore.

dalmore


Fiecare client care va dori sa cumpere aceasta pereche de pantofi va primi si un premiu, o sticla de whiskey Regele Alexandru al III-lea. Pretul pantofilor impreuna cu sticla de whiskey este de 235 de dolari (aproximativ 170 euro), iar pereche de pantofi separata costa 862 de dolari (aproximativ 630 euro).

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.