Pantofii colorati – o alegere indrazneata

Pantofii colorati – o alegere indrazneata

Te-ai saturat de miresele care sunt imbracate toate in alb din cap pana in picioare si vrei sa fii un pic mai diferita? Atunci poti opta pentru o pereche de pantofi colorati, in asa fel incat sa aduci o pata de culoare banalei tinute all white.

In plus, pantofii colorati sunt foarte la moda in aceasta perioada.

Poti cauta o culoare care sa te avantejeze pe tine in mod special. Poti incerca un rosu aprins in special daca esti bruneta sau blonda si daca ai o culoare a parului foarte bine definita.

1

 

De asemenea, ai nevoie de un accesoriu in aceeasi nuanta in par care sa se asorteze si vei fi perfecta! Daca vrei sa fii ceva mai nonconformista ai putea incerca niste pantofi de culoare mov.

1

 

In acest caz, ai putea eventual renunta la clasica poseta alba sau crem si sa optezi pentru o poseta care sa se asorteze cu pantofii, daca nu ai nimic de aceeasi culoare care sa mearga cu pantofii.


2

 

Daca nu te dai in vant dupa portocaliu sau mov, poti alege o alta culoare speciala: verdele (in mare voga in randurile mireselor din Statele Unite ale Americii si nu numai), rosul, rozul intens sau albastru imperial.

 

De exemplu, daca esti o mireasa roscata, ai putea incerca cu success o pereche de pantofi de culoare verde care sa se potriveasca cu ochii tai si eventual ai putea aplica un machiaj verde sau maron mai deschis, care sa se asorteze cu pantofii. Cu pantofii verzi si cu un machiaj pe masura vei fi cu adevarat o aparitie!

Ai putea chiar, daca si mirele va fi de acord, sa incerci sa te asortezi cu acesta la tinuta. De exemplu, daca tu vei avea pantofii rosii, mirele sa aiba la randul sau papionul rosu s.a.m.d.


4

 

O pata de culoare in tinuta mirelui nu poate decat sa dea foarte bine, mai ales in cazul in care ceva din tinuta lui (respectiv o pata de culoare) se regaseste in tinuta ta.

Nu trebuie sa te temi ca nu vei fi o mireasa clasica, trebuie sa ai curajul sa spargi tiparele. Cu cat vei fi mai indrazneata, cu atat vei fi mai apreciata.

5

 

Asadar, idea de purta pantofi colorati la propria ta nunta nu este deloc una iesita din comun. In Occident, ideea a inceput sa prinda foarte mult printre miresele cu personalitate care vor sa fie special in ziua nuntii lor.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.