Pantoful Cenusaresei in viziunea Louboutin

Pantoful Cenusaresei in viziunea Louboutin

Christian Louboutin a dezvaluit o noua interpretare a binecunoscutului pantof al Cenusaresei, in cinstea relansarii care va avea loc in aceasta toamna, a faimoasei povesti pe DVD si Blu-ray.

 

 

Vorbind despre designul sau, Louboutin a declarat: „Cenusareasa nu este un personaj iconic cand vine vorba despre frumusetea sa. Dragostea pe care o traia si sufletul acesteia o aduc in prim-plan. Si sa nu mai vorbim despre pantofi… Caracterul si povestea ei au stat la baza inspiratiei mele, totul s-a regasit in paginile acestui basm frumos”.

Acesti pantofi, demni de purtat spre altar, sunt acoperiti cu cristale si au ca aplicatii doua detalii sub forma de fluturi stralucitori, adaugand un strop de romantism nelipsitelor talpi de un rosu-aprins.

 

Cindarella Louboutin

„Pantoful este bagheta magica ce transforma fiecare persoana, conferindu-i incredere, frumusete si iubire”, adauga Louboutin. „Visul este factorul principal in limbajul designului meu. Nu exista limite in lumea imaginatiei si regasesti mereu un final fericit”.
Orice viitoare mireasa ar dori sa se considere printesa in ziua nuntii sau cel putin sa faca parte dintr-o poveste de dragoste precum cele din basme. Si pe buna dreptate, de ce n-ar fi? Iata, acum dorintele lor pot fi mai mult decat realitate cu interpretarea pantofului Cenusaresei in viziunea lui Christian Louboutin. Creatiile celebrului designer de pantofi vor fi dezvaluite in aceasta vara, inainte de relansarea clasicului film, semnat Walt Disney.

 

Cindarella Louboutin

 

„Ma simt foarte norocos ca am putut interactiona in creatiile mele cu acest personaj, care este un model de referinta atat in domeniul pantofilor, cat si in cel al povestilor de dragoste”, consemneaza Louboutin pentru WWD.
Noi consideram ca mult-asteptatul pantof se va ridica cu siguranta la asteptarile viitoarelor mirese, indeplinindu-le visurile privind aceste accesorii ce merita atentia cuvenita.

 

Cindarella Louboutin

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.