Parfum de primavara

Parfum de primavara

Nunta de primavara aduce cele mai multe beneficii privind realizarea buchetului de mireasa. In aceasta perioada este o explozie de culori si miresme, proaspat inmugurite, cu o multitudine de alegeri. Dar iata ce amprenta isi va pune fiecare floare asupra intregii atmosfere nuptiale.

Lalele – Delicatete prin simplitate

Numarul de cupluri care aleg sa decoreze nunta lor cu lalele este in continua crestere. Miresele sunt fericite sa poarte un simplu, dar elegant si delicat buchet de nunta din lalele, pentru a crea un aspect mai feminin, elegant, gratios si adorabil de mireasa.
Lalelele sunt de obicei asociate cu simbolul lor unic de dragoste adevarata si fidelitate. Aceste flori frumoase si rafinate sunt renumite pentru delicatetea lor, farmecul natural, simplitate si eleganta. Prin urmare, un buchet de nunta din lalele este perfect atat pentru nunti simple, cat si pentru cele sofisticate. O nunta decorata cu lalele rosii este considerata a fi simbol al iubirii adevarate, in timp ce un ton de purpuriu este de obicei considerat ca o nota de regalitate, de inalta clasa si rafinament. Pentru o atmosfera foarte vesela si plina de prospetime sunt folosite lalele galbene sau chiar lalele in culori mixte.
Indiferent de tipul de lalele pe care il alegi pentru a-ti infrumuseta ziua cea mare, aceasta va avea cu siguranta o nota extrem de feminina, eleganta si versatila.

Lalele

Frezii – Miresme de primavara

Include freziile in buchetul tau si in aranjamentele festive pentru a adauga un miros dulce amintirilor de la nunta. Disponibile in alb, violet, roz, portocaliu, rosu si galben, inflorescenta in forma de clopotel delicat la atingere poate aduce o mireasma de primavara atmosferei de la nunta.
O mireasa romantica va alege flori delicate si discrete: lacramioare, frezii, lalele, lisianthus, orhidee, iasomie, aranjate intr-un stil liber si foarte simplu, fara accesorii. Ea prefera culoarea alb simplu sau tonuri de crem. Aceasta mireasa vrea sa fie senzuala si pura, iar florile trebuie sa apara doar pentru a completa imaginea ei, si nu pentru a fi atractia serii.

 

Frezii

Orhidee phalaenopsis/dendrobium – Sofisticare si eleganta

Orhideea ca floare de nunta poate fi folosita in orice tip de ceremonie pentru a adauga rafinament si eleganta. Orhideele Dendrobium ar arata frumos aranjate in vase cilindrice transparente ca aranjament de altar sau decoratiuni de receptie. Orhideele Phalaenopsis arata minunat in combinatie cu alte flori in buchetul miresei si in lumanari. In orice caz, orhideele din aranjamentele de nunta denota o eleganta deosebita si ridica tonul asteptarilor participantilor. Chiar daca la prima vedere orhideele au capatat un renume de flori foarte costisitoare, adevarul este ca prin forma si prezenta lor ajuta foarte mult la realizarea unor aranjamente festive foarte impunatoare cu mult mai putine fire decat, prin exemplu, freziile sau trandafirii.

 

Orhidee

Melanj de primavara – frezii, santini, trachelium, lalele

Aceste combinatii sunt potrivite pentru nuntile relaxate, sarbatorite intr-un cadru intim, unde toata familia si prietenii se pot aduna si petrece. Mireasa are o personalitate vesela si deschisa si doreste ca toata atmosfera sa imprumute de la bucuria ei in ziua respectiva. Culori vesele, flori de primavara, cat mai naturale si nealterate de decoratiuni sau accesorii.

 

Melanj

Recomandari si buchete:
Irene van der Geest, Floraria Olandeza

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.