Parfum pentru mire: Gant

Parfum pentru mire: Gant

Compania Gant lanseaza o noua esenta destinata barbatilor in prima zi a lunii noiembrie. Aceasta urmeaza sa fie distribuita de brandul suedez.

 

Prospetime, in cel mai recent produs semnat Gant

Preluand numele companiei sale, parfumul “va transmite aroma proaspata si aerisita a oceanului, contopita cu cea a padurilor intunecate si a navelor decupate din peisajul secolului al 19-lea.”

Parfumul a fost dezvoltat de Pierre Wulff si Epinette Jerome si imbina notele citrice din categoria lamailor cu scortisoara, coriandrul, levantica, lemnul de santal si chiparosul.

Designul sticlei este semnat de celebrul designer Pierre Dinand, avand drept laitmotiv elementele ce par decupate din cosurile de rachita, in completarea carora vine capacul negru.

Apa de toaleta va fi disponibila publicului sau incepand de la 1 noiembrie, in sticlute de 50 si 100 de mililitri, pretul sau variind de la 65 pana la 89.50 dolari.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.