Pas cu pas spre o nuntă de vis cu Ideal Mariaj

Pas cu pas spre o nuntă de vis cu Ideal Mariaj

Cea mai prestigioasă revistă dedicată mireselor din România, Ideal Mariaj te invită la cea de-a È™aptea ediÈ›ie a Expo Ideal Mariaj, desfășurat între 27 È™i 29 ianuarie la Centrul ExpoziÈ›ional Romexpo! Doar aici te aÈ™teaptă peste o sută de specialiÈ™ti în domeniu cu cele mai noi colecÈ›ii din 2012, idei ÅŸi soluÅ£ii complete, oferte promoÅ£ionale, dar È™i mari reduceri pentru un “Da!” de neuitat.

 

În cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinÅ£e în materie de rochii de mireasă create de designeri români, dar ÅŸi importante branduri internaÅ£ionale,  printre care ÅŸi una dintre cele mai vechi case de modă din lume cu o sută de ani de experienţă, adusă în România prin Marithe. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul ÅŸi coafura, invitaÅ£iile ÅŸi mărturiile, aranjamentele florale, cadourile, destinaÅ£iile pentru luna de miere, agenÅ£iile organizatoare, casele de producÅ£ie audio ÅŸi video, companiile de închirieri limuzine, locaÅ£iile pentru ziua cea mare ÅŸi nici cei mai buni instructori de dans!  

 

În plus, în cele trei zile de târg, vizitatorii vor avea parte de multe lucruri inedite pregătite de organizatori, precum: decoruri vii din fluturi Morpho Patroclus (va fi creat un habitat de sticlă anti-glonÅ£ pentru cei 100 de fluturaÅŸi), pereÅ£i de gheaţă cu flori, concert extraordinar Elena Gheorghe ÅŸi în exclusivitate la un târg de nunÅ£i, viitorii miri vor beneficia de consultanţă din partea stilistului Adina Buzatu, iar miresele de sfaturile lui Mihai Albu.

 

Un alt lucru de interes pentru mirese va fi rochia de mireasă cu peste 7.000 perle naturale, cusute manual. Rochia demnă de Guiness Book în valoare de peste 50.000 lei va putea fi admirată pe coperta celui mai recent număr al revistei Ideal Mariaj. Spectaculoasa creaÅ£ie a pornit de la un concept Ideal Mariaj, special gândit pentru Expo Ideal Mariaj ÅŸi a fost executată în atelierele Marithe.

 

Cu o experienţă de peste 7 ani în organizarea târgurilor de profil, pe parcursul celor 3 zile de târg punem la dispoziÅ£ie ofertele a peste 100 de firme participante pentru a-i sprijini pe viitori miri să-ÅŸi realizeze nunta pas cu pas cu ajutorul Expo Ideal Mariaj, organizator  Suzanne Dobromir.

 

Pret bilet: 15 lei 

Program de vizitare: Vineri 27 ianuarie – Sambata 28 ianuarie: 10:00 – 19:00
                                                 Duminica 29 ianuarie: 10:00 – 16:00

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.