Pasii listei de invitati

Pasii listei de invitati

Momentul realizarii listei de invitati este unul important datorita deciziilor pe care trebuie sa le iei. Ia in considerare si realizarea unei liste de baza si a unei liste de rezerva si numarul invitatiilor din partea celor doua famili.

Lista de baza si lista de rezerva

Trimite invitatiilor persoanelor de pe lista de baza cu 8-10 saptamani inainte de nunta. Lista cu invitatii de rezerva trebuie sa o ai pregatita atunci cand persoanele de pe lista principala iti raspund ca nu pot veni la ceremonie. Aceasta abordare are si o parte mai putin placuta si anume ca invitatii isi pot da seama ca nu au fost prima alegere. Poti evita acest lucru prin anumitor detalii: asigura-te ca nimic de pe invitatie sau de pe plic nu indica lista de baza sau lista de rezerva si ai grija sa nu trimiti invitatiile prea apropae de data nuntii.

Din partea miresei sau din partea mirelui

Traditia romaneasca spuna ca familia care plateste mai mult din cheltuielile de nunta invita cele mai multe persoane la nunta. Vorbeste cu viitorul tau sot si propune-i sa invitatii acelasi numar de persoane sau un numar proportionat cu fondurile cu care contribuie la costul nuntii. In cazul in care parintii sau socrii tai vor sa invite mai multe persoane ia in considerare sa le ceri mai multi bani pentru a acoperi costurile implicate.

Invitatii invitatilor

Trebuie sa iei in considerare faptul ca anumite persoane vor veni insotite cu logodnicul, iubitul sau un prieten la nunta. Poate fi tentant sa limitezi lista la persoane casatorite, insa ce faci in momentul in care cea mai buna prietena este singura.

Micii invitati

Daca alegi sa inviti si copii prietenilor/rudelor tale trebuie sa ai in considerare faptul ca meniul de copii este mult mai ieftin, iar cei mici au nevoie de spatiu pentru a se juca in voie.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.