Patru coafuri celebre pentru ziua nuntii

Patru coafuri celebre pentru ziua nuntii

Parul strans in coc a inceput sa insoteasca ipostazele femeilor de la aparitiile acestora pe podiumurile de moda si pana la cele de pe covorul rosu. Starurile de la Hollywood reinventeaza roata, creand noi modalitati de a purta populara coafura.

Coafuri de la Hollywood

Cocul boem a lui Blake Lively este adecvat parului cu o lungime medie, iar stilistii spun ca pentru crearea acestei coafuri, trebuie sa va prindeti parul intr-o coada de cal in partea superioara a capului. Fixarea suvitelor intr-un coc se realizeaza cu ajutorul unor agrafe.

coc blake lively

Ca sa obtineti un coc in stilul Amandei Seyfried, incepeti prin a aplica spuma pe parul proaspat spalat, aranjat cu ajutorul unei perii circulare. Prindeti-va parul intr-o coada de cal pastrand volum in crestetul capului.

coafura coc amanda seyfried

 

Pentru obtinerea coafurii inspirate de stilul lui Kim Kardashian, stilistii incep prin aplicarea unui ser de indreptare a parului, folosind un uscator de par. Prindeti podoaba capilara intr-o coada de cal, fixand suvitele cu agrafe intr-un coc.

coafura kim kardashian

Pentru un aspect dramatic ca al actritei Sarah Jessica Parker, extensiile sunt ideale. Intai de toate, realizati o coada de cal prinsa in partea din spatele capului, pe care sa o separati in patru sectiuni si sa o prindeti ulterior cu agrafe. Folositi fixativ!

coc sarah jessica parker

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.