Patru stiluri de machiaj de la Hollywood

Patru stiluri de machiaj de la Hollywood

Pentru un machiaj reusit, inspira-te din stilul celebritatilor, adaptandu-le trasaturilor chipului tau! Nu pierde din vedere ca produsele de calitate ajuta la pastrarea unui machiaj intact pentru intreaga ceremonie de casatorie.


Rachel McAdams in “The Family Stone”

Actrita care a devenit cunoscuta datorita rolului interpretat in filmul “The Notebook” impresioneaza cu fiecare aparitie prin tenul fara cusur. Secretul sau consta in folosirea produselor de calitate, aplicate cu ajutorul ustensilelor potrivite. Make-up artistii fac referire la aplicarea fondului de ten catre linia maxilarului, pentru o omogenizare cat mai buna a acestuia.

machiaj rachel mcadams

Cameron Diaz in “The Holiday”

Secretul buzelor pline ale actritei din “The Holiday” consta in utilizarea unei nuante pale. O spun chiar specialistii: “Daca ai buze pline pe care doresti sa le scoti in evidenta, foloseste o culoare cat se poate de deschisa” Si buzele subtiri suporta aceleasi tonuri de culori, completate insa de luciu in partea superioara.

machiaj cameron diaz

Penelope Cruz in “Noel”

Nimic nu trimite mai mult cu gandul la o petrecere decat o privire dramatica. Secretul machiajului smokey consta in conturul puternic oferit liniei genelor.

machiaj penelope cruz

Shanon Leal in “This Christmas”

Sharon Leal este cel mai potrivit exemplu pentru a arata ca genele false pot avea un aspect natural. Intoarce-le si aplica rimel pe partea inferioara pentru obtinerea unei infatisari apropiate de a vedetei.

machiaj shanon leal

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.