Pedichiura frantuzeasca pentru mirese simple

Pedichiura frantuzeasca pentru mirese simple

Ce poate fi mai simplu si mai elegant decat o pedichiura frantuzeasca? In plus, se potriveste perfect rochiei albe de mireasa, asa ca o problema este deja rezolvata!

Daca vrei sa te dichisesti acasa, unde este mai comod si mai intim, poti sa iti faci singura o pedichiura frantuzeasca, foarte la moda.

Pedichiura frantuzeasca are avantajul ca se poate realiza si pe unghii scurte, asa ca iti poti contura foarte fumos unghiile, chiar daca nu te-ai nascut cu o forma tocmai draguta si da impresia de curatenie mai mult decat orice alt tip de pedichiura.

1

In general, e o pedichiura de bun gust si da bine. Acest tip de pedichiura reprezinta poate cel mai bine conceptul de farmec al simplitatii. Iti pastreaza totodata un aspect natural al unghiei, simplu fiind foarte potrivit in orice situatie.


1

Poti realiza o astfel de pedichiura si la tine acasa. Picioarele se inmoaie in apa calda cu putin sapun lichid timp de 5 minute si se ung apoi cu o crema emolienta, masandu-le putin.

Dupa care poti aplica lotiunea pentru cuticule, pe care trebuie sa le impingi totdata spre baza unghiei. Pentru inceput, tai unghiile, insa nu exagerat de mult sau cum s-ar spune “din carne”, mai pastreaza putin si pentru modelarea unghiei. Foloseste o pila mare pentru a da forma si a subtia.


2

Dupa ce ai obtinut forma dorita, slefuieste suprafata unghiilor cu o pila speciala, a carei actiune este mai delicata decat a pilei folosite pentru a contura forma.

Pentru colorarea unghiei in partea superioara se folosesc de obicei nuante de roz sau alb, iar pentru restul unghiei – lac bej, roz sau incolor.


3


Marginea cu alb iese mult mai subtire si de obicei, fiind unghiile mai mici, iese mult mai frumos decat la maini. Posibilitatile de combinare sunt nelimitate – oja roz cu lac roz, oja bej cu lac incolor sau in aceeasi nuanta si asa mai departe.


4


De asemenea, ai nevoie si de o lotiune speciala pentru cuticule si de o crema emolienta.

Cert este ca va conferi eleganta si stil picioarelor tale. Te vei simti proaspata si cat mai naturala, fiind foarte eleganta in acelasi timp.

Daca doresti, poti aplica pe suprafata unghiei diferite modele.


5

Poti opta pentru o pedichiura foarte simpla, cu strasuri colorate micute, aplicate pe diagonala unghiei.

Pentru maximum de eleganta si distinctie in timpul verii, este recomandabil ca manichiura si pedichiura sa se asorteze.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.