Pedichiura pentru mire

Pedichiura pentru mire

Ziua nuntii tale este momentul ideal sa mergi la salon pentru o pedichiura, asta in cazul in care nu esti un client fidel al saloanelor de infrumusetare. Un astfel de tratament este indicat pentru picioarele tale deoarece sunt o zona foarte expusa in perioada verii, iar restul timpului fiind ascunsi in pantofi sau adidasi.

 Etapele tratamentului de la salon

pedichiura

Cu siguranta, poti sa-ti tai si singur unghiile, insa de aceasta ai trebuie sa arati foarte bine, de aceea programeaza o intalnire cu o cosmeticiana. Ideal Mariaj te ajuta si iti spune la ce anume te poti astepta de la o astfel de programare.

Pasul 1. In primul rand, spalarea picioarelor. Vei beneficia de cateva minute uimitoare, cu picioarele scunfundate in apa calduta si o solutie frumos mirositoare si parfumata. In acest fel, pielea se va inmuia, iar pedichiura se va face mai usor.

Pasul 2. Dupa ce ai terminat pasul unu, este timpul pentru scrub. Ti se vor indeparta celulele moarte de pe picioare cu ajutorul unei creme speciale si a unei pile.

Pasul 3. Dupa scrub este momentul pentru taierea unghiilor si a cuticulelor, daca este cazul. Pentru pedichiura se va folosi o foarfeca speciala si un cleste. De asemenea, vei beneficia de taiere cuticulelor si pilirea unghiilor pentru o forma rotunda, frumoasa si estetica. La sfarsitul procedurii se va aplica o masca pentru a relaxa si hidrata piciorul, masca trebuie sa ramana pe picior timp de 10 minute. Dupa terminarea acestui pas se trece la urmatorul picior.

Sedinta de piedichiura dureaza in jur de o ora si, iti putem garanta, ca vei avea parte de o experienta foarte placuta. Picioarele tale vor arata perfect dupa aceasta procedura.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.