Pensule de machiaj indispensabile trusei de make-up din ziua nuntii

Pensule de machiaj indispensabile trusei de make-up din ziua nuntii

Machiajul de mireasa este conditionat de alegerea pensulelor potrivite, cu un rol extrem de important in aplicarea si consolidarea produselor.

 

Pasul 1. Alege materialul pensulei!

In procesul de alegere al pensulelor de machiaj, este foarte important materialul din care acestea sunt realizate. Formula de make-up folosita determina orientarea catre pensulele din materiale naturale ca parul sau sintetice ca plasticul.

In vreme ce pensulele naturale sunt potrivite pentru aplicarea produselor compacte din categoria blushului sau a a fardului de obraz, cele realizate din materiale sintetice sunt adecvate pentru produsele lichide ca fondul de ten.

Pasul 2. Alege dimensiunea pensulei!

Acum, ca te-ai hotarat asupra materialelor, este timpul sa gasesti o pensula intr-o dimensiune potrivita necesitatilor tale. In ciuda pretului piperat, pensulele de make-up constituie o investitie valoroasa si durabila.

Pasul 3. Selecteaza periile de care ai nevoie!

Pensula destinata aplicarii fondului de ten are ca trasatura esentiala varful aplatizat si simetric. Baza machiajului constituie o etapa foarte importanta in procesuld e make-up, asa ca aplica fondul de ten cu ajutorul pensulei prin miscari circulare, pornind din zona obrajilor si indreptandu-va catre linia parului. Pudra trebuie dispusa pe fata cu ajutorul unei pensule rotunde, care ii va imprima o infatisare mult mai naturala.

Pentru blush, foloseste o pensula moale, ideala pentru a iti fixa fardul de obraz. Cat priveste fardul de pleoape, o pensula adecvata aplicarii sale va conferi un plus de intensitate pigmentului sau.

Nu uita de pensula pentru sprancene, careia ii revine rolul de a iti intensifica privirea. Principala sa trastaura este versatilitatea, iar acest lucru se reflecta prin posibilitatea de folosire a sa pe linia genelor. Buzele pot fi, de asemenea, definite cu ajutorul unei pensule speciale.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.