Perlele in stilul nuntii tale

Perlele in stilul nuntii tale

Ideal ar fi sa alegi toate accesoriile nuntii tale incadrandu-te in tema pe care ai ales-o. Tocmai de aceea, ar trebui sa tii cont de tema generala si atunci cand alegi accesorii clasice, precum perlele.

O nunta poate fi formala sau informala. Pentru o nunta formala, alege perle mari, rotunde, albe. Pentru una informala, poti alege perle in culorile tematice ale nuntii.

De exemplu, pentru o nunta care se desfasoara intr-o gradina, alege perle roz, iar pentru una nonconformista, perlele negre vor fi alegerea ideala.

1

Cum sa alegi perle pentru mame si bunici in ziua nuntii?

Perlele largi si lungi, in mai multe randuri, sunt o alegere buna. Cu cat o femeie inainteaza in varsta, cu atat i se potrivesc mai bine perlele mari.

Asadar, perlele cu diametrul minim de 7 mm sunt punctul de plecare. Culorile pot fi in functie de preferintele mamelor si bunicelor. Este important ca perlele sa fie oferite din timp, pentru a forma o tinuta plecand de la ele.


perle

Domnisoarele de onoare

Perlele sunt cel mai potrivit cadou pentru domnisoarele de onoare. Acestea ar trebui purtate la ceremonie. Cele mai adecvate sunt cele scurte, de dimensiuni mici. Mireasa poate alege culoarea perlelor, pentru a o potrivi cu nuanta rochiilor sau cu tema nuntii.

De cele mai multe ori, perlele sunt de culoare alba sau culori pastelate palide. Pentru nuntile din timpul primaverii si verii, opteaza pentru culori vii si proaspete, iar pentru cele de toamna sau iarna, culori pamantii. Colierul de perle trebuie sa cada sub linia gatului.


perle

Tati, cavaleri de onoare si mirele

In ziua de azi, perlele pot fi purtate atat de femei, cat si de babati. Ele pot fi incorporate in cravate, revere, mansete sau ace de cravata.

Perlele mici cu diametrul intre cinci si sase milimetri se potrivesc perfect.


perle


Cele in forma de nasture se pot dovedi a fi accesoriul perfect pentru nunta la un barbat.

Culoarea poate fi hotarata dupa ce s-au ales tinutele. Pentru a se asorta cu o camasa alba, se pot folosi perlele albe. Daca se vrea un contrast, se pot utiliza perle negre. De asemenea, daca nunta este tematica, se pot folosi culori specifice.


perle


 
Pentru a deosebi mirele de cavalerul de onoare, trebuie sa poarte culori diferite la perle. Este necesar sa ai in vedere faptul ca tinuta cavalerului de onoare trebuie sa se potriveasca cu cea a domnisoarei de onoare.


perleMireasa

Numai ea poate purta cele mai mari si frumase perle. Colierul ar trebui sa reflecte stilul ei personal.

Marimea perlelor trebuie sa fie direct proportionala cu statura si varsta sa. Se incepe de la diametrul de 6 mm pentru inaltimi de 1,50 cm.

Lungimea colierului trebuie sa fie deasupra sau sub linia gatului.

Mireasa are la indemana mai multe culori pentru perle.

La nuntile traditionale, albul este desigur cea mai potrivita alegere. Insa, daca mireasa doreste, poate alege ce culoare vrea. Conditia este asortarea lor in cazul in care acestea se regaseasc si in alte parti ale tinutei.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.