Petrecerea burlacelor in stil britanic

Petrecerea burlacelor in stil britanic

Poate nu iti poti permite un “ramas bun pentru burlacie” intr-un loc excentric, insa poti urma una dintre cele mai cunoscute traditii din Marea Britanie. Este timpul pentru o petrecere deosebita la care vei servi ceai si fursecuri.
Cu siguranta vei economisi foarte multi bani, atat timp cat nu cheltui economiile tale pe meniuri la restaurant sau intr-un club. Inspiratia din vechea traditie engleza este foarte draguta si chic!

In primul rand, trebuie sa alegi locatia petrecerii. Gradina bunicilor sau teresa blocului va fi ideala pentru tine si prietenele tale. Daca vei allege ca locatia teresa blocului nu uita sa ceri permisiunea administratorului pentru a nu avea problem cu vecinii sau mai rau, sa va treziti cu usa inchisa. Pentru decoratiuni poti opta pentru o masa rotunda acoperita de o fata de masa alba, cu un buchet de flori colorate in mijloc. Incearca sa ordonezi vesela aleasa cat mai elegant pentru a sparge monotonia mesei rotunde si sa oferi invitatelor tale mici cadouri aranjate pe langa buchetul de flori.

Un alt element potrivit acestui tip de petrecere este vesela folosita la masa. Poti apela cu incredere la anticariate sau la bunicii, acolo vei gasi tacamuri, canute si farfurii foarte vechi. De asemenea, poti sa oferi canutele cadou invitatelor tale, astfel isi vor aminti mereu de petrecerea burlacelor in stil britanic.

Pentru a intrat cat mai bine in rol, iesi impreuna cu prietenele tale la cumparaturi de lucruri vintage. Rochiile si accesoriile va vor transporta intr-o atmosfera de neimaginat. Pentru imbracaminte va puteti inspira din imaginea actritelor din anii `60, iar pentru accesorii poti opta pentru perle, foarte multe perle. Pentru a completa tinuta poti opta pentru o palarie, majoritatea femeilor din Anglia poarta acest accesoriu atat in timpul zilei, cat si noaptea.

Meniul ales poate fi facut cu usurinta la tine acasa.Nu uita de ingredientul principal si tema acestei petreceri: ceaiul. Trebuie sa alegi cat mai multe arome de ceai pentru a fi sigura ca vei multumi toate invitatele, de exemplu ceaiul de vanilie, ceaiul de iasomie etc. In al doilea rand, trebuie sa ai grija ca pe masa sa fie mici sandvisuri – pe care le poti taia in diferite forme, prajiturele si fursecuri.

Petrecerea burlacelor in stil britanic iti va impresiona prietenele datorita elegantei si simplitatii elementelor, iar micile cadouri vor constitui amintirea perfecta a acelei zile.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.