Petrecerea burlacitelor din perpspectiva astrologica

Petrecerea burlacitelor din perpspectiva astrologica

Indiferent de cat de raspicat a spus “da” la cererea in casatorie a iubitului sau, orice tanara are un moment cand intelege cu adevarat implicatiile raspunsului sau. Dupa ce rochia a fost deja cumparata, mancarea comandata si decorul salii stabilit, incepe presiunea. Aici intervine intelepciunea prietenelor sale, care organizeaza in cinstea sa petrecerea burlacitelor.

 

Berbec

Dornice de adrenalina, femeile din zodia Berbecului nu vor aprecia nimic mai mult decat o plimbare cu caiacul pe apele involburate ale raurilor. O petrecere tematica, in care sa isi asume rolul eroilor din copilarie este de asemenea un concept pe care nativa din Berbec il va agrea.

Taur

Luxul si confortul sunt “ingredientele” necesare pentru a face mireasa din zodia Taurului fericita. La modul ideal, petrecerea burlacitelor ar incepe cu o limuzina in fata casei sale, urmata de o cina din care sa nu lipseasca deserturile.

2b819937dc0c3f4912a1b80267c6cd2c

Rac

Mireasa din zodia Rac este foarte emotiva, astfel ca domnisoarele de onoare vor avea o sarcina dificila in incercarea de a o deconecta de la pregatirile asidue care preced ziua nuntii. Incepeti prin plimbari cu roller coasterul, urmate de o seara in bar.

Gemeni

O petrecere a burlacitelor intre fete este ideea cea mai potrivita pentru nativa din Gemeni. Nu uitati de tratatiile dulci si de cocktailurile cat mai variate, pentru a satisface preferintele viitoarei mirese.

Leu

Nimic nu este mai potrivit celei din zodia Leu decat un weekend in Vegas. Jocurile de noroc, luxul si divertismentul vor fascina intru cu totul viitoarea mireasa. Nu uitati sa verificati daca locul de desfasurare al petrecerii include si karaoke, esential pentru satisfacerea nevoii Leului de a fi mereu in centrul atentiei,

Fecioara

Preocupata ca nunta sa aiba puse la punct toate detaliile, mireasa din zodia Fecioarei va aprecia o zi intreaga dedicata shoppingului pentru alegerea ultimelor centuri, genti si pantofi din lumea modei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.