Petrecerea de logodna

Petrecerea de logodna

Petrecerea de logodna nu este o parte imperativ necesara a nuntii tale, dar ea poate fi un mod bun de a va anunta viitoarea nunta si de a va bucura alaturi de prieteni si familie. Daca abia v-ati logodit, atunci sigur va vor fi de folos raspunsurile la cateva intrebari esentiale.
petrecerea de logodna
 

Cine organizeaza petrecerea de logodna?

In mod traditional, familia miresei era cea care organiza petrecerea de logodna. Insa in zilele noastre cuplurile au preferat sa ia lucrurile in propriile maini. Cum nu exista reguli stricte care sa iti spuna ce sa faci, mirele poate fi initiatorul acestui eveniment. De exemplu, el ii poate pregati miresei o petrecere de logodna chiar imediat dupa cererea in casatorie. Ce poate fi mai frumos decat sa spui “accespt” alaturi de prieteni?


petrecerea de logodna

Cand se organizeaza petrecerea de logodna?

De cele mai multe ori, petrecerile nu se organizeaza cu mai mult de trei luni dupa oficializarea logodnei. Astfel, organizatorii au intre una si trei luni pentru a organiza o sarbatoarea reusita. Iar daca aveti de gand ca perioada de logodna sa fie lunga, atunci cel mai bine ar fi sa va orientati spre o petrecere restransa, usor si rapid de organizat.


petrecerea de logodna

Unde se organizeaza petrecerea de logodna?

Poti organiza petrecerea de logodna chiar la tine acasa, aceasta fiind o practica uzuala. Insa daca spatiul nu iti permite, atunci poti avea o cina la restaurantul tau preferat. Insa nu trebuie sa te limitezi la locatii conventionale. Un picnic poate fi un mod placut si original de a va sarbatori relatia. Nu trebuie sa te avanti in cheltuieli excesive, pentru ca petrecerea de logodna este doar un moment in care cele doua familii se pot cunoaste intr-un mod oficial.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.