Piese nonconformiste pentru decorul meselor

Piese nonconformiste pentru decorul meselor

Detaliile alese pentru decorul locatiei petrecerii sunt meticulos studiate de catre orice mireasa. Ideal Mariaj iti propune detaliile vintage si de efect. Obiecte precum borcane, sticle sau conserve pot deveni detalii incredibile pentru decorul nuntii tale daca le “imbraci” frumos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Micutele borcanase

 

detaliu


Este o idee simpla, insa de efect. Poti cumpara borcane de la orice magazin pentru a transforma un obiect simplu intr-o piesa impresionanta. “Imbraca” borcanul in material frumos, pregateste-l ca pe un cadou si decoreaza-l cu florile tale preferate, nasturi sau bomboane.

Gradina naturala

 

detaliu


Daca planuiesti o nunta in gradina, poti apela la natura pentru decorul meselor. Ai nevoie de o conversa medie pe care sa o imbraci in muschi de padure. Leaga muschiul cu ata, planteaza floricelele tale preferate si ai facut un detaliu natural si frumos pentru nunta.

Mixaj de obiecte

 

detaliu


Daca nu esti sigura ce detalii sa alegi pentru nunta poti opta pentru un mixaj de obiecte nonconformiste. De la sticle la conserve. Imbraca-le de gala si o sa ai un set de vaze inedit.

Decorul marturie

 

detaliu


Acest detaliu poate constitui si marturia de la finalul petrecerii. Alege borcanase micute, umple-le cu nisip si “inchide-le” intr-un mod amuzant sau inedit. La sfarsitul petrecerii poti oferi invitatiilor tai micile borcanase drept marturie.

Un borcan pe post de vaza

 

detaliu


Daca vrei sa ai o nunta simpla, poti opta si pentru detalii simple. Cumpara de la piata florile tale preferate, infasoara in jurul gurii borcanului o panglica de culoarea florilor si ai facut singura piesa centrala a meselor.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.