Pledoarie pentru diadema

Pledoarie pentru diadema

Multe dintre femei asociaza ziua nuntii cu un moment unic in viata, asa ca alegerea unei diademe pentru a marca pretiozitatea sa este lesne de inteles. Podoaba a fost in voga secole de-a randul, iar in prezent miresele au de ales dintr-o gama cat se poate de variata. Alaturi de rochia si accesoriile potrivite, diadema sclipitoare ofera premisele unui aspect princiar.

 

Diadema, o alegere cu traditie

Atemporala ca si nunta in sine, diadema a simbolizat statutul regal specific nobilimii si societatii din patura superioara. In Europa, miresele purtau diademe realizate din frunze sau flori pentru a simboliza pierderea inocentei si triumful dragostei. In contemporaneitate, diadema se limiteaza la statutul de accesoriu, concentrata asupra “relatarii” unei povesti despre personalitatea purtatoarei sale.

diadema-mireasa

O trecere in revista asupra ofertelor designerilor in materie de diademe iti va dezvalui podoabe inspirate de natura si completate de diamante, cristale si perle.

Propulsate in centrul atentiei reflectoarelor, diademele constituie un laitmotiv in colectia lui Reem Acra pentru sezonul rece. Abundand in detalii pretioase si constructii elaborate, aceasta este completata de accesorii in culori indraznete.

mireasa-reem-acra

O diadema eleganta din cristale si perle complimenteaza cel mai bine parul in tonuri intunecate, datorita aspectului eteric pe care i-l confera.

mireasa-diadema

Maria Antoaneta, Audrey Hepburn si Catherine Middleton sunt doar cateva dintre miresele care au spus “da” purtand elegantul accesoriu.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.