Pledoarie pentru trandafiri

Pledoarie pentru trandafiri

Trandafirii simbolizeaza iubirea si frumusetea. Iar inclusi in buchetul din ziua marelui “da” capata un aspect clasic si contemporan. O stiu si vedetele, iar cel mai elocvent exemplu il constituie chiar Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, care au avut la nunta proprie nu mai putin de 20 de mii de trandafiri bej.

 

Iar pasiunea lui Carmen Electra pentru trandafirii rosii a rezultat in locul lor central la receptia de nunta. Mai eleganti decat margaretele si mai accesibili decat orhideele, trandafirii sunt echivalentul romantismului.

Trandafirii sunt nelipsiti din marile romane si opere artistice. Popularitatea de care se bucura inca din cele mai vechi timpuri a condus chiar la legenda potrivit careia zeita Chloris ar fi creat trandafirul dintr-o nimfa. A urmat perioada victoriana, care le-a oferit plantelor semnificatia specifica. Iar trandafirul a fost inzestrat cu simbolistica dragostei adevarate.

Potrivit Societatii Americane de Florari, exista nu mai putin de 120 de stiluri de trandafiri, care variaza de la flori mici cu petale delicate la plante dintre cele mai falnice. Si diversitatea le este subliniata chiar de trandafirii de gradina si de cei hibrizi, cea mai clasica specie de departe. Nu lipsesc modalitatile variate de a ii combina. Asa ca acestia pot fi imbinati cu usurinta in buchete de tip cascada, poseta sau biedermeier, acesta din urma fiind ideal pentru o mireasa clasica.

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.