Porumbei sau fluturi

Porumbei sau fluturi

Libertatea absoluta se castiga prin dragoste. Caci doar dragostea elibereaza omul de natura sa, alungand fiara si demonul. (Mircea Eliade) – citat mult prea serios pentru ceea ce urmeaza, dar nu mai putin adevarat. Intr-un moment in care din cauza stresului si emotiilor poti avea un sentiment de ingradire, fii tu cea care elibereaza! Iti propunem 3 metode de a face acest lucru, chiar la nunta ta.

Clasic

Traditie imprumutata de la nuntile occidentale, eliberarea unui cuplu de porumbei la sfarsitul ceremoniei religioase a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale nuntii, atat de catre miri si familie, dar mai ales de fotograf, care are sansa de a realiza instantanee unice. Eliberarea porumbeilor, de cele mai multe ori de culoare alba, simbolizeaza dragoste, devotament, fidelitate, fertilitare si speranta, porumbeii fiind una dintre putinele specii monogame. Dar porumbeii albi nu sunt singura optiune. Firmele specializate in organizarea nuntilor sau crescatorii de porumbei pun la dispozitia celor interesati porumbei voltati si voiajori.

Buget alocat: de la 250 RON o pereche de porumbei, eliberati de mana. Pretul creste odata cu numarul de porumbei si accesorii destinate eliberarii (cosuri de rafie, colivii special ornate).

Exotic

Daca iti doresti ceva mai extravagant, afla ca poti avea la nunta o ploaie de aripi mici si albe. Ochi de paun, fluture de salcam sau coada randunicii sunt doar cateva dintre speciile pe care crescatorii de fluturi le pun la dispozitie. Si pentru ca fluturii sunt fiinte sensibile, cu cicluri de viata specifice, trebuie sa te asiguri ca nunta va avea loc intr-o perioada suficient de calduroasa si sa dai comanda cu cel putin o luna inainte. Iti poti alege sau personaliza ambalajul din care sa ii eliberati (cutii sau plicuri).

Buget alocat: incepand cu 300 de euro pentru 50 de fluturi si ajungand la 700 de euro pentru nu mai putin de 300 de fluturi. Trebuie sa stii ca pretul este mai convenabil cu cat comanzi mai multi fluturi si ca exista diferente de preturi in functie de raritatea si sensibilitatea speciilor.

 

02

Nonconformist

Daca sunteti un cuplu mai nonconformist, iar tie nu iti este teama de insecte, puteti sa va alegeti gargaritele ca talismane. Considerate simbol al Fecioarei Maria, mesagere ale norocului si fericirii, gargaritele pot fi oferite in cutiute transparente si eliberate dupa ce li s-au soptit urarile de bine pentru cuplu, pentru a le transmite lui Dumnezeu.

Buget alocat: incepand cu 450 de euro pentru 50 de gargarite si ajungand la aproape 600 de euro pentru un numar de 150 de exemplare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.