Pregateste-te de nunta cu ofertele InZonaTa

Pregateste-te de nunta cu ofertele InZonaTa

Restaurant, buchete de flori, muzica, mancare, invitatii, tort, coafat, decorarea  salii… te pierzi in cate pregatiri trebuie sa faci pentru nunta mult visata. Site-ul InZonaTa iti vine in ajutor cu oferte speciale pentru o nunta minutata, dar mai putin costisitoare.
 
Iti punem la dispozitie 26 de rochii de mireasa (doar cate o marime din fiecare model) cu reduceri cuprinse intre 547 lei si 1325 lei, daca achizitionezi un voucher de 40 lei. Vrei o rochie de mireasa simpla sau croita din satin, cu aplicatii de margele si cristale cusute manual si cu volane? Vezi mai multe modele aici.

 

Rochia de mireasa

 

Sau poate ai nevoie de o oferta speciala la sonorizarea pentru nunta? Ai 25% reducere la pachetul de sonorizare si 10% reducere la pachetele de lumini, masina de fum sau masina de baloane.

Dupa atata bataie de cap visezi sa-ti petreci luna de miere intr-un oras spectaculos precum Praga? Ti-am pregatit o oferta speciala in luna octombrie! Cazare si bilet la concertul Lionel Richie de pe 20 octombrie!

 

Praga

 

Vrei sa te relaxezi si inainte de marele eveniment? Cumpara 5 sedinte reflexoterapie si 5 sedinte de masaj cu doar 125 lei, in zona Titan!

Problemele neasteptate cu costurile pentru nunta ti-au dat planurile peste cap si te-au lasat fara buget de relaxare la final? InZonaTa si Ideal Mariaj iti dau sansa sa castigi un voucher de 800 euro pentru luna de miere!

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.