Pregatiri pentru o nunta regala!

Pregatiri pentru o nunta regala!

rezi ca tie iti este greu sa iti organizezi nunta? Ce ar fi sa te pui in locul printesei Victoria a Suediei care pe 19 iunie 2010 se va casatori in fata a sute de oameni politici, vedete si reprezentati ai caselor regale din lumea intreaga.


Viitoarea regina a Suediei a anuntat in februarie 2009 ca se va casatori cu antrenorul ei de fitness, Daniel Westling. Nunta va avea loc saptamana aceasta si va reuni unii dintre cei mai puternici oameni ai planetei.


Ceremonia va include toate ritualurile standard dar si o serie de inovatii pentru cultura nordica, de exemplu mireasa va fi dusa la altar de tatal ei, fapt ce a cam suparat organizatiile feministe din Suedia. Insa mireasa i-a impacat pe toti sustinand ca in felul acesta simte ca relatia ei speciala cu tatal sau.


Majoritatea caselor regale europene au confirmat participarea la nunta Victoriei, asa ca am considerat de bun augur sa aruncam o privire asupra listei de invitati care vor onora ceremonia viitoarei regine a Suediei.


familia regala a olandei


Printre invitatii care au confirmat deja participarea la nunta printesei Victoria se numara membriii casei regale olandeze, respectiv regina Beatrice, printul Willem-Alexander si sotia sa Maxima, printii Constantin si Laurentien si printesele Mabel si Friso.


Fiica printului Willem-Alexander va fi o mica domnisoara de onoare si va avea ca misiune presararea petalelor in drumul miresei, printesa Victoria a Suediei.danemarca


Si membrii familiei regale daneze au anuntat ca vor sosi la nunta printesei. La ceremonie vor fi prezenti regina Margarita si printul regent Henrik, printul Frederick si sotia sa Mary dar si printesa Benedicta si sotul ei Richard Sayn-Wittgenstein-Berleburg.


Fiul printului Frederick, Christian va fi paj la ceremonie, cu toate ca are abia patru ani.


norvegia


Pagina web a familiei regale norvegiene a confirmat prezenta regelui Harald si a reginei Sonia la ceremonia. Familia regala va fi insotita de printul Hakoon si sotia sa Mette Marit, de printesa Marta Luisa si de sotul acesteia, Ari Behn.


Desi nu sunt informatii in acest sens, printesa Ingrid Alejandra, fiica printului mostenitor, ar putea fi la randul ei domnisoara de onoare. Varsta si statutul ei o recomanda cu prisosinta pentru postul in cauza.marea britanie


Familia regala a Marii Britanii va fi reprezentata de printul Edward si sotia sa Sophie Rhys-Jones. Restul familiei regale are un program extrem de ocupat si nu va putea participa.


Daca va asteptati sa ii vedeti pe printul William sau printul Harry atunci veti fi dezamagiti. Cei doi printi vor fi in Africa de Sud acolo unde se desfasoara in aceasta perioada Cupa Mondiala de Fotbal 2010.rania


De la ceremonia de casatorie a printesei Victoria a Suediei nu vor lipsi nici membrii familiei regale spaniole si nici reprezentantii Luxemburgului, ducele Enrique si sotia sa Maria Teresa si printul mostenitor William si printul Felix.


De asemenea vor asista la eveniment regele Abdalah si regina Rania a Iordaniei, printesa Margareta si principele Radu de Romania, principele Alois si printesa Sofia de Liechtenstein.


victoria a suediei


Acestia sunt doar cativa dintre cei mai importanti membri ai caselor regale care vor participa la nunta printesei Victoria.


Detaliile privind rochia de miresa si decoruri sunt tinute secrete deocamdata dar le vom analiza cu grija saptamana viitoare.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.