Propuneri

Mereu privim celebritatile de pe covorul rosu drept modele de referinta pentru a ne ghida in stilul vestimentar. Insa nu intotdeauna ele aleg cele mai bune variante. Pentru a preveni aceleasi greseli, iata la ce trebuie sa tineti cont.

 

Evan Rachel Woods

A incercat un look Grace Kelly, dar nu a marcat una dintre cele mai reusite aparitii ale sale de pana acum. Din pacate, rochia Alessandra Rich este gresit accesorizata cu sandalele Giuseppe Zanotti, insa de departe cel mai deranjant aspect este alegerea unor incaltari care par cu un numar mai mic. Daca adaugam faptul ca actrita arata cu cel putin 5 ani mai in varsta, este clar ca se putea si mai bine…

 

Evan Rachel Woods

Heidi Klum

Rochia Christiano Siriano este o piesa speciala ce poate straluci pe covorul rosu DOAR prin alegerea accesoriilor potrivite. Inlocuim pantofii Louboutin din piele de reptila, mult prea casual, cu Emerald Chrystal de la Jimmy Choo, renuntam la bijuteriile Lorraine Schwartz cu cateva piese Pomellato si schimbam coafura mult prea finisata cu un coc lejer a la Brigitte Bardot. Si, in sfarsit, o recunoastem pe Heidi, una dintre cele mai frumoase femei din lume!

 

Heidi Klum

Meghan- o mireasa moderna pentru printul Harry?

Relatia actritei americane cu Printul Harry al Marii Britanii a...

Romona Keveza 2018 - Visand la simplitate

Romona Keveza este designerul perfect pentru miresele care isi doresc...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.