Ramada Hotel & Suites Bucharest North este răspunsul pentru o nuntă de basm!

Ramada Hotel & Suites Bucharest North este răspunsul pentru o nuntă de basm!

La Ramada suntem dedicaţi să transformăm visele dumneavoastră în realitate, cu opţiuni nelimitate care variază de la locul de desfăşurare la meniul personalizat pentru nunta dumneavoastră de 5 stele.
Vă aşteptăm cu discounturi generoase pentru evenimentele organizate în 2016: 10% discount pentru evenimentele organizate sâmbăta şi 30% pentru evenimentele organizate duminica!

macheta GM (1)

Cu siguranţă nunta este un moment special în viaţa fiecăruia! Noi ştim acest lucru şi, de aceea, pregătim totul cu profesionalism şi minuţiozitate, fiind atenţi să nu vă lipsească nimic şi să contribuim şi noi la succesul acestui eveniment unic din viaţa dumneavoastră!

Suita de saloane pe care o oferim este menită să raspundă tuturor cerinţelor, oricât de sofisticate, ale mirilor noştri şi chiar să depăşească aşteptările acestora, prin ambianţa elegantă, îmbinând decorul clasic cu finisajele moderne, fiind ideale atât pentru nunți restrânse în familie, cât și pentru nunți grandioase.

  • Diamond Ballroom este locaţia perfectă pentru o petrecere deosebită, o sală cu o suprafaţă de 540 m2, cu decorațiuni caracterizate prin stil şi eleganţă, cu lumină naturală, sistem de iluminat în diferite culori şi intensităţi şi poate găzdui până la 300 de invitați.
  • Crystal Ballroom se distinge prin ambianţa rafinată creată prin imbinarea perfectă între decoraţiunile Swarovski şi candelabrele somptuoase, pe de o parte şi esenţele de lemn nobil care îmbracă pereţii, pe de alta parte; poate găzdui până la 200 de persoane.
  • Clubul Amethyst se remarcă prin nota de excentricitate dată de dotările moderne şi decorurile în nuanţe de mov şi argintiu. A fost concepută special pentru a se adapta oricărui scenariu (clasic, modern, extravagant); poate găzdui până la 160 de invitați.
  • American Lounge – distinct, confortabil şi discret, este spaţiul ideal pentru o petrecere reușită de până la 140 de invitați care vor avea o experienţă de neuitat.

Consultanţii noştri profesionişti, cu o vastă experienţă organizatorică, vor veni în întâmpinarea dorinţelor dumneavoastră cu o atenţie genuină pentru detalii şi se vor asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul de excepţie şi va lăsa o impresie memorabilă.

Bucătăria proprie, echipată şi utilată la cele mai înalte standarde, vă oferă preparate gastronomice gustoase, iar diversitatea băuturilor servite în sistem open bar completează tabloul unei petreceri de nuntă de poveste. La Ramada Hotel & Suites Bucharest North nu vă propunem un meniu standard, ci vă oferim mai multe alternative care să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi și cele mai exigente cerințe. Cele şapte propuneri ale noastre, pornind de la 58 euro, impresionează atât pe cei care iubesc bucătăria tradiţională, cât şi pe adepţii preparatelor avangardiste, cu note inedite de condimente, ingrediente și metode de gătit.

Pentru miri, oferim apartamentul nupţial gratuit, iar pentru oaspeţii acestora, camere şi apartamente la preţuri foarte avantajoase!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.