Home / Beauty  / Ingrijire  / Remedii naturiste pentru picioare frumoase (II)

Remedii naturiste pentru picioare frumoase (II)

Un aspect de care nu trebuie sa uiti sunt picioarele. Fie ca vei purta o rochie scurta sau lunga, trebuie sa ai grija de felul in care vor arata picioarele tale, cu atat mai mult daca ai ales sa porti sandale.

Daca nu vrei sa recurgi la un tratament cosmetic pe baza de chimicale si vrei eventual sa te coste mai putin, poti sa incerci un tratament naturist, care cu siguranta va da rezultate.

Trebuie sa fii sigura ca in ziua nuntii te vei simti pefect!

1

O reteta extrem de simpla si pe care o poti efectua oricand este cea pe baza de lamaie.

Lamaia este un puternic bactericid, antiseptic cunoscut si bun astringent.


1

Cu siguranta gasesti prin frigider o lamaie. Pentru a avea picioare frumoase, poti face o simpla o baie de tei, urmata de o frectionare cu suc de lamiie.

Sau ai putea incerca chiar un amestec de glicerina si suc de lamaie.


2

Poti gasi la magazinele de specialitate un balsam pe baza de castan salbatic, camfor, rozmarin, arnika, mentol si uleiuri esentiale.

Are efectul de a stimula circulatia, de a improspata si de a calma senzatia de asprime.


3

Daca ai un nuc prin zona, poti apela le frunzele acestuia fara ca acest lucru sa te coste nici un ban.

Decoctul preparat din 600 g frunze de nuc si patru litri de apa este foarte bun pentru baia de picioare, mai ales in cazul picioarelor umflate si a transpiratiei abundente a picioarelor.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT