Rivini, esenta luxului

Rivini, esenta luxului

Similara colectiei Vera Wang si Badgley Mischka, Rivini impresioneaza prin culori nude, ca alternative la conservatoarea rochie alba de mireasa. Si cum dantela tinde sa devina un laitmotiv al sezonului racoros din 2012, designerii o transpun in manecile rochiilor de mireasa.

O alta tendinta majora este data de detaliile florale supradimensionate, asa cum se intampla si in colectiile lui Oscar de la Renta.

 

Mireasa lui 2012 in interpretarea galeriei de moda Rivini

Nude nu este singura culoare populara pe podiumurile de moda. Dovada o ofera culorile pastelate, care isi continua cariera si in toamna anului 2012. Designerul Rivini, Rita Vinieris s-a impus in memoria colectiva a publicului datorita tonurilor soft, pliseurilor si tesaturilor lucioase.

rivini rochie de mireasa

Colectia Rivini abunda in detalii vintage, galeria de moda dand o noua definitie luxului, din care nu lipseste satinul, sifonul si organza.

rochie de mireasa rivini

Calitatea lipsita de compromosuri este piatra de temelie a colectiilor de rochii de mireasa cu un pronuntat aer contemporan.

rochii mireasa rivini

Vinieris ofera cu fiecare colectie mireselor sale rochii atragatoare, chic si perfecte in simplitatea lor, a caror esenta este luxul.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.