Rochia clasica de mireasa

Rochia clasica de mireasa


Rochia pe care o porti in ziua nuntii vorbeste despre tine. Rochiile memorabile spun povesti fara sfarsit, intamplari care transced vremea si vremurile despre printese iubite si iubitoare.

Rochia ta ce poveste spune? Cu siguranta, un basm nemuritor. Nedemodabila, cu linii clare, simple, stilata, perfecta pana la ultimul detaliu – rochia clasica ramane un evergreen.

grace

 

De fiecare data o lady!

Inspiratia ta vine de la Jackie Kennedy, Audrey Hepburn si Grace Kelly. Rochia va fi perfect croita, in linii drepte, simple, detaliile fiind delicate.


grace

 

Aleasa ta este de obicei rochia in A, a doua alegere find rochia de bal. Cu cat este mai lunga si mai ampla fusta, cu atat visul tau prinde contur.

Daca inima ta s-a oprit la un corset impodobit cu dantele, perlute si strasuri, partea de jos a rochiei echilibreaz-o printr-o fusta simpla din tafta sau organza.


grace

 

De asemenea, grija la accesorii – o bratara, un colier la baza gatului si o pereche de cercei simpli din perle sunt suficiente sa iti completeze tinuta!

Un sfat de care trebuie sa tii seama daca in fruntea listei tale a ramas rochia clasica de bal, este purtarea crinolinei.


grace

 

Pentru ca rochiile de mireasa nu sunt printre cele mai confortabile vesminte, crinolina, care potenteaza volumul fustei, este bine sa fie purtata la biserica si in scurtul timp de primire a invitatilor sau in timpul dansului mirilor.

Se poate renunta la crinolina fara probleme, mai ales daca ai si cateva straturi de tul care-l sustin pe cel de tafta de deasupra.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.