Rochia de mireasa din dantela

Rochia de mireasa din dantela

Unul dintre cele mai populare materiale din toate timpurile, dantela, domina industria modei in 2011 si, cum tendinta nuntilor vintage continua sa ia amploare, rochia de mireasa confectionata din luxuriantul vesmant se numara pe lista de cumparaturi a multor mirese.

 

Frumoasa, delicata si feminina, dantela adauga profunzime texturii rohiei din cadrul festivului moment. Disponibila in stiluri precum Chantilly, belgiana, venetiana sau irlandeza, aceasta s-a impus in topul preferintelor celebritatilor. Un exemplu elocvent in acest sens ne este oferit de Kate Middleton, care o foloseste pentru partea superioara a rochiei, in vreme ce alte vedete prefera insertii ale acesteia in intreaga tinuta.

Suprapunerea dantelei pe partea superioara a rochiilor este una dintre cele mai populare alegeri ale mireselor anului curent, de multe ori aceasta fiind ompletata de maneci din matase sau de un corset realizat din acelasi material. Detaliile “dantelate” pot fi utilizate in zona taliei, a trenei sau chiar a voalului.

Insa, designerii sfatuiesc viitoarele mirese sa aleaga cu mare grija modelul dantelei, acesta contribuind la realizarea unei diferente notabile in aspectul tinutei din cadrul marelui eveniment.

Dantela este disponibila intr-o varietate de stiluri, adresandu-se, deopotriva, miresei vintage si celei moderne. Aceasta poate fi, totodata, utilizata in decorul receptiei festive, caruia ii adauga o eleganta clasica.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.